2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو زیاد نیش زدن ولی اسمشونو نپرسیدم😐

خب چه علائمی داشتی

من پنجشنبه صبح یهو تو خواب پهلوهام سوز داد و تیر کشید بعد خارید دو ساعت بعد خارش نداشتم اصلا ولی تاول های ریز قرمز زدم دکتر گف یا کک یا ساس 

کالامین زدم اونا تقریبا کوچیک شدن الان دیدم رو دستمم همینطور شد میترسم خیلی

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
بلهههه .. بدنم خوشمزس یکیشون که بهم بخوره سرتا پامو نیش میزنه عین زنبور و تا چندهفته جاشون میخاره م ...

خیلی عجیب من اصلا خارش و سوزش ندارم

اون تاول ها کی میره جاش؟

خب چه علائمی داشتی من پنجشنبه صبح یهو تو خواب پهلوهام سوز داد و تیر کشید بعد خارید دو ساعت بعد خارش ...

کلا یجوریه که یکی بزنه انگار به همه جا میره . من به شخصه خدا نکنه فقط بزنه دیگه تمومه 

یبار یکی رو دستم زد بعدش در عرض یک ساعت کمر و شکمم دیگه پوستش مشخص نبود .

فرشته های کوچولوی من ...
کلا یجوریه که یکی بزنه انگار به همه جا میره . من به شخصه خدا نکنه فقط بزنه دیگه تمومه  یبار یک ...

خب بعد از چند روز خوب شدی؟

کلا محو شدن

چه پمادی میزدی

فراوان من فقط می خاره جاش  همه لباسات هم بشور چون ریزه کک معمولا دور کمر و جاهایی از لباس که ت ...

همه رو گذاشتم تو اب جوش بعد اتو زدم

فقط میخام بدونم بعد از چند روز جاشون کلا محو میشه