2777
2789

من دبیرستانی که بودم۴ صبح میرفتم..خیلی کیف میداد مخصوصا زمستونا بعدش میخوابیدم

الان خیلی وقته اون موقع نرفتم خاطرات دبیرستان تداعی شد برام

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

به ترس و فلان ربطی نداره علتش ریزش بیشتر مو تو تایم استراحت بدنه وگرنه مشکلی نیست

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه والا شب میرم...همین الانم تازه اومدم از حموم..اشکال چیه..!😀

😒😒😒😩😩😩من از خواب پریدم تشنمه حال ندارم برم آب بخورم بعد تو رفتی حموم؟!! بی زحمت ی لیوان آبم برا من بیار 

فک کنم به جن ربط داره 

برو بابا به چرت و پرتایی که یه عده میگن اطمینان میکنی؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
من همیشه والا شب میرم...همین الانم تازه اومدم از حموم..اشکال چیه..!😀

شما هم عافیت باشه😜😜😜

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

گلم بخاطره سنگینی میگن اگه اعتقاد داری ی سوره ی بسم الله بگیر بعد برو من میرم پنجرمم رو ب پشت خونس همشم باااز پره درخت وجنگلو شغال می رینم بخودم میام بیرون خخخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣