دارم دیوونه میشم تقریبا هشت ماه از عمل دماغم میگذره انا هنوز ورم داره همه چی داشت خوب پیش میرفت داشت کم کم ورمش می خوابید تا اینکه از دوهفته پیش همین جور شروع کرد به ورم کردن نکنه دماغم چیزی بشه هیچکس راضی نبود عمل کنم هفته ی پیش خواستم دکتر بدم کلی کار پیش اومد اما دیدم خودش ورمش کم شد از دیروز شروع کرد به ورم کردن تقریبا دوبرابر هفته ی پیش شد تا صبح بشه و بدم دکتر میمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
بچه ها من تتو کار میکنم تو سالن می تونه از این باشه که ساعت های زیادی سرم پایینه یا مثلا هوا خیلی سرد شده ؟ چون هر دوهفته رفتم شهرستان و اونجا هوا به شدت سرد بود
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمُستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمُک
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
بچه ها من تتو کار میکنم تو سالن می تونه از این باشه که ساعت های زیادی سرم پایینه یا مثلا هوا خیلی سر ...
ممکنه اره فشار اومده باشه بهش
تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤