2821
2789
در خوزستان بیشتر زنان نژاد عرب وقتی نوزاد دختر بدنیا می آوردندتمام قسمت هایی که موهای زائد قرار بود در آنجا رشد کنه راآغشته به تخم مورچه می کردند این ماده دارای اسید فرمیک یا همان جوهر مورچه است و دختر خانم برای تمام عمر از شر اپیلاسیون و لیزر و...راحت بوده.
در قرن هفدهم زنان ایتالیایی هر زمان به مجلسی دعوت می شدند از داروی بلادونا استفاده می کردند تا صورت هایشان گلگون وچشمانشان برافروخته شود.
اگر برگ گردو را در آب بجوشانیم و محلول نسبتا غلیظ آنرا به مژه بزنیم تاثیری بمراتب زیباتر از ریمل روی مژه هاایجاد می کند و در حالی که این ماده باعث رشد مژه هم می شود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به منم گفتند تخم مورچه خیلی خطرناکه حتی تو بیمارستان یه خانومی گفت بله رشد موها به ظاهر متوقف میشه ولی از داخل به بدن نی نی اسیب میرسونه
زمانبندی خدا بی نظیر است نه دیر نه زود!کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار...اما ارزش انتظار را دارد......
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز