2777
2789
عنوان

ویروس کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 45 پست

بابا الان شما سرماخوردگی ساده کرونا محسوب میکنید ؟ 

ما که این همه کارمند چینی تو پالایشگاه داریم و کلی باهاشون همکاری میکنن اینقدر ترس واگیر نداریم

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بابا الان شما سرماخوردگی ساده کرونا محسوب میکنید ؟  ما که این همه کارمند چینی تو پالایشگاه دار ...

کارمندا جدیدا رفتن چین و برگشتن؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش به خاطر ترسی هست که دارید

یکی از دوستای ما داخل کانادا ویروس شناس هست گفت مرگ و میر در این ویروس خیلی خیلی کم هست و چون وقتی از ماسک اکسیژن استفاده میکنن دیگه چیزی نمیشه و مقاومت بدن هم بالا هست و داخل چین هم فقط به خاطر شلوغی و ازدحام فوت کردن چون نمیتونستن به همه برسن اصلا نگران نباشید 

من خودم تو بیمارستان کار میکنم اگر واقعا این ویروس ایران بیاد اول از همه من میگیرم😂دستاتون رو حتما حتما بشورید هر یک ساعت یک بار دستاتون رو بشورید اب پرتقال بخورید و قرص ویتامین سی 

اینا همش به خاطر ترسی هست که دارید یکی از دوستای ما داخل کانادا ویروس شناس هست گفت مرگ و میر در این ...

من تا الان اصلا جدی نگرفتم😭

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
کارمندا جدیدا رفتن چین و برگشتن؟ 

دیروز که سرکار بودن بعد چند وقت مرخصی

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

الان علائمشو خوندم دیدم دارم همشو

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
دیروز که سرکار بودن بعد چند وقت مرخصی

رفته بودن چین ینی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اینا همش به خاطر ترسی هست که دارید یکی از دوستای ما داخل کانادا ویروس شناس هست گفت مرگ و میر در این ...

راسته میگن بچه ها این ویروس رو نمیگیرن

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید 

من ک از تنگی نفس میترسم

رفته بودن چین ینی؟ 

همکاراشون که میگن چین بودن 

ويديويى تلخ از نوزاد مبتلا شده به ويروس #كرونا در قرنطينه نكته‌ى حائز اهميت در اين كليپ اين است ...

😥😥

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید 
من ک از تنگی نفس میترسم

نگران نباش عزیزم من بااین علائم شما حتی بدتر دو روزه خونه نشین شدم رفتم دکتر گفت سرماخوردگی شدیدِ دارو داد امروز یکم بهتر شدم این فکرها چیه وقتی تو خونه حبسی کرونا از کجا بگیری اخه

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست