2777
2789
عنوان

خانمای مگه میشه

174 بازدید | 24 پست

خانما مگه میشه تازه از هفته 9 بارداری حالت تهوع شروع سه؟؟؟ قبلش اصلا حالت تهوع نداشتم فقط تکرر ادرار و هوس چیزای شیرین و خواب‌آلودگی داشتم الان 3 روزه نمیتونم چیزی بخورم حتی چای. میخورم حالت تهوع میگیرم 

طبیعیه تازه بعد دوماه شروع شه؟ 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذارو چيكار ميكني پس؟

میذارم از گشنگی معدم سوراخ میشه میخورم بعدم که میخورم پشیمون میشم چرا خوردم

حالت تهوع داغون میگیرم تا هضم شه

میذارم از گشنگی معدم سوراخ میشه میخورم بعدم که میخورم پشیمون میشم چرا خوردم حالت تهوع داغون میگیرم ...

واي چه سخت

من باردار نيستم توي اقدامم اما شنيدم دكتر واسه تهوع يه قرصي ميده كه ضرر هم نداره

به دكترت بگو برات بنويسه اسمشو يادم نيست اما اينجوري حداقل ميتوني غذا بخوري

بچه گشنش ميشه😢

واي چه سخت من باردار نيستم توي اقدامم اما شنيدم دكتر واسه تهوع يه قرصي ميده كه ضرر هم نداره به دكت ...

آره باید برم دکتر

آخه اول جدیش نمیگرفتم فکر میکردم یکی دو روز و خوب میشه اما انگار ادامه دار

بارداری اولم اصلااااا حالت تهوع نداشتم خیلی خوب بود خوش خوراک بودم

آره باید برم دکتر آخه اول جدیش نمیگرفتم فکر میکردم یکی دو روز و خوب میشه اما انگار ادامه دار باردا ...

حتما جدي بگير 

اينجوري ضعف ميكني بدتره

همه بارداريه اوليشون با دوميشون متفاوته😄ايشالا به خير

حتما جدي بگير  اينجوري ضعف ميكني بدتره همه بارداريه اوليشون با دوميشون متفاوته😄ايشالا به خير

قربونت عزیزم شماهم انشالله خیلی زود خبر بارداریتو بهمون بدی مهربون