2777
2789

دکترم استرادیول داده خیلی سرم درد میکنه شمام تجربه دارید چیکار کردید؟

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخوردم اما دوستم میخورد سرد درد و ریزش مو داشت کاری نمیشه کرد گلم انشالله سریع انتقال بدی مثبت ...

ان شالله از سردرد گریه م گرفته فقط به خدا توکل کردم

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
مایعات بخورزیاد ... منم روزی ۴ تا میخورم

آره منم ۴ تا میخورم 

مایعات بخورزیاد ... منم روزی ۴ تا میخورم

شما انتقال دارید؟

ان شالله از سردرد گریه م گرفته فقط به خدا توکل کردم

گلم انشالله انتقالت با بتای مثبت همراهه

دفعه اولته برا انتقال

چند تا جنین داری

من ماه دیگ میرم تو سیکل میکرو

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
نه ۲۸ بهمن میدم

منم احتمالا همون موقعها میشه ان شالله باهم مثبت بشیم❤❤❤

گلم انشالله انتقالت با بتای مثبت همراهه دفعه اولته برا انتقال چند تا جنین داری من ماه دیگ میرم تو ...

آره دفعه اولمه ده تا دارم فقط به خدا توکل کردم ان شالله تو هم بری و بهترین و خوشگل ترین جنین ها برات تشکیل بشن و مادر بشی بغلش کنی

آره دفعه اولمه ده تا دارم فقط به خدا توکل کردم ان شالله تو هم بری و بهترین و خوشگل ترین جنین ها برات ...

به حق علی همه منتظرا دامنشون سبز بشه

صدقه سر بقیه منم حامله بشم

حامله شدی خبرم کن خوشحال میشم گلم

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
به حق علی همه منتظرا دامنشون سبز بشه صدقه سر بقیه منم حامله بشم حامله شدی خبرم کن خوشحال میشم گلم

ان شالله آمین خدایا خودت نظر کن من چند ساله روز مادر همش دلگیرم😭😭😭

ان شالله آمین خدایا خودت نظر کن من چند ساله روز مادر همش دلگیرم😭😭😭

شنا که کلی جنین داری نگران چی هستی عزیزم ، میگیره واست ایشالا دوقلو که روز مادر نتونی سرتوبخارونی   

شنا که کلی جنین داری نگران چی هستی عزیزم ، میگیره واست ایشالا دوقلو که روز مادر نتونی سرتوبخارونی & ...

میدونی به اینچیزا نیست من بار اول پانکچر ۲۰ تا تخمک کشیدن ۵ روز بعدش بهم گفتن هیچی تخمک نداری 😭😭😭 بار دوم فقط به خدا توکل کردم بازم ترس برم داشته نکنه بهم بگن جنینات خوب نیستن بازم میگم خدایا به خودت توکل میکنم بچه سالم بهم بده