2777
2789
عنوان

مشاور بد!

365 بازدید | 14 پست

بچه ها منو نامزد سابقم امروز رفتیم پیش مشاور.مشاور تا فهمید نامزد من چه دانشگاهیی درس میخونه فقط توجهش دیگه به نامزد من بود هی هم میگفت اره بچه های این دانشگاه اینجورن اونجورن اصلا نذاشتن من حرفمو بزنم من دوتا مشاور تایید کردن نامزدم پارانویید داره.ولی امشب از بس توجه مشاور به ایشون بود و اصلا دوتایی نمیذاشتن من حرف بزنم هرچی کاسه کوزه بود سر من شکوندن!!!!!!!!تازه ارشد بالینی هم بود!!!!بچه ها این تست های شخصیت شناسی چقدر میشه بهشون اعتماد کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا مشاور گفتن پارانویید؟ خودش هم میدونه این مشکل رو داره؟ خودت تا حالا چی دیدی ازش؟

به همه بدبینه.دو نفر احتمالی گفتن چون خودشو ندیدین.امروز دیگه تست دادیم...نه بابا خبر نداره اگه میفهمید که مشاوره پاشو نمیذاشت

حرف اون دو نفر که احتمالی و ندیده گفتن که اصلا حساب نیست

رفتار خودت عجیبتره که به خاطر حرف دو نفر که اصلا نامزدتو ندیدن بهش برچسب پارانویید میزنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
حرف اون دو نفر که احتمالی و ندیده گفتن که اصلا حساب نیست رفتار خودت عجیبتره که به خاطر حرف دو نفر ک ...

اون دو نفر روانشناسن نه هرکسی! بعدم کسی که مشاور رو قبول نداره کجا ببرمش؟شاید شما این برات عجیب باشه ولی اینا هزارجور مراجعه این مدلی دارن تجربه دارن

اون دو نفر روانشناسن نه هرکسی! بعدم کسی که مشاور رو قبول نداره کجا ببرمش؟شاید شما این برات عجیب باشه ...

اگه صرف " روانشناس " بودن یعنی میتونن بدون مراجعه حضوری برای خصوصیات فردی یه نفر تشخیص تخصصی بدن ، پس نتیجه میگیریم " روانشناس" سوم که تازه حضوری هم نامزدت رو دیده تشخیصش درسته 

اگه فرض بر اینه که روانشناس سوم میتونه تحت تاثیر عواملی مثل اسم دانشگاه تشخیص اشتباه بده پس دو تا روانشناس اولی هم همونقدر ممکنه پرت و پلا گفته باشن

شما خودت خیلی جبهه میگیری 

برای من عجیبه درست گفتی ، تعجب من از اینه که چرا شما فکر میکنی عجیب نیست که یه مشاور و روانشناس تشخیص اشتباهی درباره کسی که حتی نیم ساعت باهاش حرف نزده بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اگه صرف " روانشناس " بودن یعنی میتونن بدون مراجعه حضوری برای خصوصیات فردی یه نفر تشخیص تخصصی بدن ، پ ...

روانشناس امروز اصلا راجع به مشکل ما حرف نزد فقط از بچه های شریف حرف زد و از نامزد من تعریف کرد که تو با استعدادی و فلان و بیسار فقط هم به حرف نامزد من گوش داد من اصلا حرف نزدم واقعا جز معرفی خودم هیچی نگفتم.سر نیم ساعت هم حق مشاورشو گرفت و تموم...

اگه صرف " روانشناس " بودن یعنی میتونن بدون مراجعه حضوری برای خصوصیات فردی یه نفر تشخیص تخصصی بدن ، پ ...

این چه مشاوریه بدون شنیدن مکل طرفین تازه یعنی چی که مارو دوتایی باهم میفرسته تو اتاق میگه خب حالا مشکلتون چیه! اینجوری یکی جرف میزنه یکی حرفاش میمونه