2777
2789
عنوان

خدااا

139 بازدید | 17 پست

این روزها بدجور کم اوردم بدحور دارم ب خودکشی فک میکنم اینحوری وقتی خدا منو نمی بینه چرااا نباید خودمو راحت کنم ؟؟؟اخه چن سال همش میگم خدا امروز میبنه فردا میبنه سال دیگ میبنه پ دیگ کی؟؟ ب مو رسیده زندگیم وخودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی مرگ قشنگی که بهش دل بستم

دس کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم🍭☹

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

منتظر معجزه نباش معجزه خودتی من عقیدم اینه خدا بهمون عقل داده کلی نشونه داده راهکار داده تا از پس‌مشکلاتمون بر بیایم پاشو برو یه دوش بگیر یه دل سیر گریه کن بشین به مشکلاتت و راه حلایی که میدونی فکر کن 

ژ ژ آ🕊

خودکشی فقط تو رو از دنیای زنده ها جدا می کنه چون دیگه جسم نداری 

ولی به دنیای مرده ها هم راه نداری چون هنوز موعدت نرسیده بوده 

برای یک مدت خیلی خیلی طولانی که به اندازه ابدیت به نظر میرسه، در رنج و تاریکی و تنهایی و افسردگی و غم می مونی 

بعدش هم باید درد و رنجی که به اطرافیانت بابت خودکشی کردنت رسوندی  و تاثیری که توی زندگیشون گذاشتی رو ببینی. 

الان این مشگلت هرچقدر هم دردناک و غیر قابل حل باشه از نظرِ شدت  و مدت ، اصلا قابل قیاس با رنجِ خودکشی نیست. 

یه کاغذ و قلم بردار 

تمام راه هایی که برای رهایی از مشگلت وجود داره رو بنویس 

حتی اون راه هایی که خنده دار یا عجیب یا غیرقابل دسترسی و پُر زحمت هست 

حالا شروع کن یکی یکی امتحانشون کن 

تصور ما از نگاه کردن خدا اشتباهه خداهرآنجه بنده بخواهد که عطا نمیکنه هر چیزی در شان بنده نیست & ...

من نمیگم من هر چی میخوام خدا بده ۶ سال درگیرم خودم هرچ صلاحمه یعنی صلاح وشان من فقط درده ؟؟؟؟

یه کاغذ و قلم بردار  تمام راه هایی که برای رهایی از مشگلت وجود داره رو بنویس  حتی اون را ...

رفتم وجنگیدم دیگ اخراشه ک همه چی حل بشه ولی دیگ برای من مهم نیست چون همه جووونیم دادم روحمو دادم  دیگ ن ارامش دارم ن خواب دارم  هرچیزی ب موقعش خوبه ن حالا ک هیچی ازم نمونده