2777
2789

خانوما من موهای خیلی پری داشتم ی مدت بعد زایمانم ریزشم زیاد شد 

بعد دارو خوردم کنترل شد الان باز شروع شده البته ن خیلی ولی هست 

کسی راهی میشناسه برا درمانش ک خودشم جواب گرفته باشه 

موهام ب پری قدیم نمونده سنم ندارم ها ۲۵ سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم ریزش موی شدید داشتم 

وقتی مدل پسرونه زدم دیگه نمی ریزه 

خیلی خوب شده ویتامین هم میخورم گاهی اوقات

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
سلام منم ریزش موی شدید داشتم  وقتی مدل پسرونه زدم دیگه نمی ریزه  خیلی خوب شده ویتامین هم ...

ن اخه من موهام یکساله کوتاه کوتاه کردم الان تازه امده روی شونه هام نمیخوام کوتاه کنم 

اها راستی موهامم از ریشه تکونش میدم درد داره 

ن اخه من موهام یکساله کوتاه کوتاه کردم الان تازه امده روی شونه هام نمیخوام کوتاه کنم  اها راست ...

قرص زینک بخور فارماتون خیلی قووووی اونم خوب بخور 

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
مدل پسرانه که به همه نمیاد یکی میزنه شکل اسکلا میشه

خب عزیزم هزار مدل کوتاهی مردانه هست حتما یکیش میاد😍