saboliy مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 453 عنوان ریزش مو لطفا اگه تجربه دارین برا رفعش بیاین 304 بازدید | 27 پست خانوما من موهای خیلی پری داشتم ی مدت بعد زایمانم ریزشم زیاد شد بعد دارو خوردم کنترل شد الان باز شروع شده البته ن خیلی ولی هست کسی راهی میشناسه برا درمانش ک خودشم جواب گرفته باشه موهام ب پری قدیم نمونده سنم ندارم ها ۲۵ سالمه 1398/11/13 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saboliy مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 453 منم مشکل دارم رسما دارم کچل میشم این سرکه سیب برا تو شامپو بریزی ک شستو شو کنی رو شنیدم
ferferii عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 49 سلام منم ریزش مو داشتم باکمک مشاورم و داروهاش دیگه مشکلم حل شده دوستمم استفاده کرده راضی بوده داروهاشونم هیچ جا گیر نمیاری از آلمان میاد
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27346 همین دیروز دکتر بودیم یه عالمه قرص داد و وقت prp گرفتیم اینو برید حتما جواب میده همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 سلام منم ریزش موی شدید داشتم وقتی مدل پسرونه زدم دیگه نمی ریزه خیلی خوب شده ویتامین هم میخورم گاهی اوقات {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
saboliy مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 453 سلام منم ریزش مو داشتم باکمک مشاورم و داروهاش دیگه مشکلم حل شده دوستمم استفاده کرده راضی بوده داروها ... خب چرا اومدی حرصمون بدی
saboliy مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 453 سلام منم ریزش موی شدید داشتم وقتی مدل پسرونه زدم دیگه نمی ریزه خیلی خوب شده ویتامین هم ... ن اخه من موهام یکساله کوتاه کوتاه کردم الان تازه امده روی شونه هام نمیخوام کوتاه کنم اها راستی موهامم از ریشه تکونش میدم درد داره
ferferii عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 49 اگه واقعاً کسی میخواد مشکلشو حل کنه میتونم به مشاورسلامتم معرفیش کنم انقدر خوب و عالیه که قبلاً هم معرفیشون کردم
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 ن اخه من موهام یکساله کوتاه کوتاه کردم الان تازه امده روی شونه هام نمیخوام کوتاه کنم اها راست ... قرص زینک بخور فارماتون خیلی قووووی اونم خوب بخور {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
hooraz عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 3549 سلام منم ریزش موی شدید داشتم وقتی مدل پسرونه زدم دیگه نمی ریزه خیلی خوب شده ویتامین هم ... مدل پسرانه که به همه نمیاد یکی میزنه شکل اسکلا میشه
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 مدل پسرانه که به همه نمیاد یکی میزنه شکل اسکلا میشه خب عزیزم هزار مدل کوتاهی مردانه هست حتما یکیش میاد😍 {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
hooraz عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 3549 خب عزیزم هزار مدل کوتاهی مردانه هست حتما یکیش میاد😍 من خودم یه بار زدم مثل چی پشیمون شدم..شوهرم دیگه نمیزاره به موهام دست بزنم