برا ولنتاین چی میگیرین برای دوست پسرتون؟ و برنامتون چیه کجا میرید چیکار میکنین؟
بچه ها چند ماه پیش که هم تولد من بود هم تولد اون،چون تولدامون ۴ روز فاصله داره با هم گرفته بودیم.یعنی تولد من بود ولی منم کادوشو همون روز میخواستم بدم. بعد من کادوشو که گرفته بودم بخاطر یه سری مشغله و اینا حتی نتونسته بودم یه چیزی بگیرم که این کادوعه رو بذارم توش یا بسته بندی کنم.و اصلا حتی یادم نبود که یه کارتی چیزی بگیرم روش براش یه متن قشنگی بنویسم.ولی اون کادوی منو هم قشنگ بسته بندی کرده بود هم یه متن قشنگ برام نوشته بود.ولی من به خودش گفتم که یدونه از این ساکا بگیره که من کادوشو بذارم توش 😐 خلاصه خودش برای کادوی خودش بَگ گرفت😐 و خب خیلی زشت شد.جلوی چشم خودش کادوعه رو ورداشتم گذاشتم تو ساکی که خودش گرفته بود.هیچ کارت و نوشته ای هم نذاشتم کنارش.تازه کادو رو هم از خودش پرسیده بودم و خودش مجبور شده بود بگه چی بگیرم و تازه خودشم بیرون مغازه بود موقع خریدنش.خلاصه که خیلی زشت شد خیلی بد شد.کلی هم ناراحت شد ازم. چون توی کافه هم یه ساعت منتظرم مونده بود.من تا برم خوابگاه و حاضر شم برم کافه یه ساعت دیرتر از زمانی که باید برا تولد میرسیدم رسیدم.حتی دوستامم زودتر از خودم رسیده بودن. خلاصه خیلی بد شد. میخوام برای ولنتاین هر چی که میگیرمو یه جور خوبی بهش بدم یعنی یه نوشته ای چیزی هم باشه کنارش.حالا بنظر شما چی بگیرم و چیکار کنم.پولم ندارم زیاد