2777
2789
عنوان

سرماخوردگی پسرم

155 بازدید | 26 پست

سلام خانما پسرم ۷ماه و ۲۳روزشه سرما خورده خیلللی خراب بردمش دکتر فقط واسش اسپری بینی نوشته و گفت اگر تب داشت استامینوفن بهش بدم ولی بچم اب شده ازبس ابریزش بینی داره سرفه ام خیلی میکنه غذایی هم چیزی نمیخوره چکار کنم

عشقائ من---------->>>آقاموووون و پسرکم  

شربت ایورا چرا نداده بدی بهش ضد سرفست پسر من ۶ ماهش بود خیلی سخت سرما خورده بود میدادم بهش

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ی من ۲۰ روزش بود ریه هاش عفونت کرد دکتر خاک بر سر فقط اسپری داد نگفت ببر بیمارستان بعد از چند روز خودم بردمش بستریش کردن نزدیک بود از دستم بره اگه سرفه داره ی دکتر دیگه ببر مشکلی واسه ریه هاش پیش نیومده باشه

به  پسر منم قطره بیتی داده سدیم کلراید بچم سرفه میکنه اخه

اره واسه منم همینو نوشته فقط پسرمنم خیلی سرفه میکنه شدیددد ابریزش بینی هم خیلی داره😭😭😭

اره واسه منم همینو نوشته فقط پسرمنم خیلی سرفه میکنه شدیددد ابریزش بینی هم خیلی داره😭😭😭

دوباره ببر متخصص

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
شربت ایورا چرا نداده بدی بهش ضد سرفست پسر من ۶ ماهش بود خیلی سخت سرما خورده بود میدادم بهش

امروز براش میخرم پس خداکنه خوب بشه 😗😗😗مرسی گلم