2777
2789
عنوان

طلاق

1690 بازدید | 34 پست

سلام نمیدونم یک مدت ک چم شده یکسره تو فکر طلاقم خودمم نمیدونم چه مرگمه و شوهرمم عیرادی نداره فقط خیلی ب خانم ها دقت میکنه و زن لاغر دوست داره و من چاقم و لاغرم نمیشم هرکاری میکنم . و باچندتا مرد ک میشه یا کلا حرف زن دومومیاد میگه من وضع مالی ام خوب بشه زن صیغه میکنم ثوابه و دو بار تو گوشیش شماره خاله دیدم و یک بارم چت کرده بود با خانم و قرار کافه گزاشته بودن ک نرفت من فهمیدم قهر کردم و یک شب تا صبح خونه نرفتم رفتم حرم و دخترم ۲ سالشه اگر طلاقم بگیرم دخترم بهم نمیده چون  حرف ک میشه میگه من اگر جای فلانی بودم ک طلاق گرفته بچم نگه میداشتم اصلا ب زنم نمدادم و هرچی کار میکردم پای بچم میریختم و اگرم طلاق بگیرم خانوادم پشتم نیستن و اینکه من ۱۴ عروس شدم و ۱۶ عروسیم بود و تو عثد حامله شدم و۱۷ سالگیب دنیا امد و الانم ۱۸ ام اگر طلاق بگیرم باید ۵۰ میلیون وام بگیرم ک ۵ تومان اون طرف برمیداره و ۴۵ و رهن خونه بدم و برم سرکار تا قسط هاشو بتونم جور کنم و زندگی کنم و اینکه پن تا سوم راهنمایی خوندم بلید برم یا فرشندگی یا شرکت تروخا راهنمایم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیرادی نداره یعنی خیلی باهام‌با احترام حرف میزنه ۵ سال باهمیم تاحالا باهم دعوا نکردیم به غیر سه بار سر شماره تاحالا دست روم بلند نکرده حتی من باهم بد حرف میزنم هیچی نمیگه دو س لارم ک عصبی شد تو دعوا خودشو زد درجای ک من اگر مرد بودم زنم لتو پار میکردم و بخاطر من داره۱۴ ساعت سرپا وایستادن تحمل میکنه دریغ از یک ساعت استراحت  غیر از وقت ناهار و من دلم فقط برای بچم میسوزه چون اون به من نمیده

تعریفت از ایراد چیه ؟😐😐😐

کاش تو سن کم ازدواج نمیکردی الان که خونوادت پشتت نیستن صب کن سنت بره بالا باسواد شی کار پیدا کنی بعد اقدام به طلاق کن 

مامان پسر آیندم ❤️