2777
2789
عنوان

♦️ شوهر بچه ننه ♦️

5850 بازدید | 85 پست

تونستید شوهر بچه ننه رو تغییر بدین؟؟ 

شوهر من به شدددددت بچه ننه ست اصلا باورتون نمیشه چه رفتارایی میکنه دیگه خسته م کرده پنج ماهه ازدواج کردم الان ده روزه اومدم خونه بابام یه زنگ نگرفته به من بزنه با اینکه خودش میدونه مقصره ولی به حرف ننه ش گوش میده ،، مادرش به راحتی روش تسلط داره و مغزشو شستشو میده،، همیشه من آخرین نفر بودم براش اولویت اول مادرش و خونواده ش بودن میخوام طلاق بگیرم چون دیگه نمیتونم باهاش بسازم سعی هم کردم تغییرش بدم فایده نداشتهچ.. گرچه دلیل طلاقمم فقط این نیست رفتارهای دیگه ای هم داره مثه سرد بودنش(مثلا شب عروسیمون منو گذاشت خونه بابامو خودش رفت پیش مامانش بخوابه!!!)،، یا حساسیت های بیخودی که داره(مثلا به من میگه زن دایی بابام خیلی زن حساسیه اگه تو رو ببینه که اینطوری آشپزی میکنی آبروی من میره!!)،، یا به شدت بی فرهنگن خونواده ش حرفایه رکیکی و شوخیایی میکنن باهم که من از تعجب شاخ در میارم،، همین شوخیارو با منم میکنن صدبار بهش تذکر دادم من بدم میاد این شوخیارو جلو خونواده ت با من نکن بهم میگه من زنی میخوام که بتونم باهاش این شوخیارو بکنم... چی بگم والا از بقیه اخلاقاش مثه بچه ها لوسه زود قهر میکنه تا نری منت کشیش طرفت نمیاد،،  شوهر من قبلا یه بار تو عقد طلاق گرفته زن قبلی شوهرمم به حاطر همین موضوع ازش طلاق گرفته..

الان تو برزخم صبح پا میشم مصمم ام واسه طلاق شب فکر سازش میاد سراغم خدا خسته شدم میشه شما دلگرمم کنید که بتونم راحت طلاق بگیرم ؟ خونوادهم حمایتم میکنن میگن عمرتو واسه این آدم تلف نکن بزار همون پیش مادرش بمونه این بچه س زن واسه چشه ..

نمدونم چی بگم

هیچ آدمی رو نمیشه تغییر داد

چه فکری کردی میتونی تغییرش بدی

خودش باید بخواد تغییر کنه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

اخیه به این زودی طلاق؟

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار رو میکنی حالا مواظب باش یه وقت باردار نشی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ببین با هرچیش کنار بیام با این که میگی شب عروسی تورو گذاشته خونه بابات نمیتونم خب این که اینجوریه چرا زن گرفته فکرکنم فقط واسه نیازهاش بوده

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍