تونستید شوهر بچه ننه رو تغییر بدین؟؟
شوهر من به شدددددت بچه ننه ست اصلا باورتون نمیشه چه رفتارایی میکنه دیگه خسته م کرده پنج ماهه ازدواج کردم الان ده روزه اومدم خونه بابام یه زنگ نگرفته به من بزنه با اینکه خودش میدونه مقصره ولی به حرف ننه ش گوش میده ،، مادرش به راحتی روش تسلط داره و مغزشو شستشو میده،، همیشه من آخرین نفر بودم براش اولویت اول مادرش و خونواده ش بودن میخوام طلاق بگیرم چون دیگه نمیتونم باهاش بسازم سعی هم کردم تغییرش بدم فایده نداشتهچ.. گرچه دلیل طلاقمم فقط این نیست رفتارهای دیگه ای هم داره مثه سرد بودنش(مثلا شب عروسیمون منو گذاشت خونه بابامو خودش رفت پیش مامانش بخوابه!!!)،، یا حساسیت های بیخودی که داره(مثلا به من میگه زن دایی بابام خیلی زن حساسیه اگه تو رو ببینه که اینطوری آشپزی میکنی آبروی من میره!!)،، یا به شدت بی فرهنگن خونواده ش حرفایه رکیکی و شوخیایی میکنن باهم که من از تعجب شاخ در میارم،، همین شوخیارو با منم میکنن صدبار بهش تذکر دادم من بدم میاد این شوخیارو جلو خونواده ت با من نکن بهم میگه من زنی میخوام که بتونم باهاش این شوخیارو بکنم... چی بگم والا از بقیه اخلاقاش مثه بچه ها لوسه زود قهر میکنه تا نری منت کشیش طرفت نمیاد،، شوهر من قبلا یه بار تو عقد طلاق گرفته زن قبلی شوهرمم به حاطر همین موضوع ازش طلاق گرفته..
الان تو برزخم صبح پا میشم مصمم ام واسه طلاق شب فکر سازش میاد سراغم خدا خسته شدم میشه شما دلگرمم کنید که بتونم راحت طلاق بگیرم ؟ خونوادهم حمایتم میکنن میگن عمرتو واسه این آدم تلف نکن بزار همون پیش مادرش بمونه این بچه س زن واسه چشه ..