2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ساله میشناسمش. دوستا و فامیل  از ۷-۸ سال قبل پیشش عمل کردن و راضین. بیشتر طبیعیه کارش و فانتزی کمتر میبینی مگه به یکی خیلی بیاد و قبول کنه. راستی بگم‌که خودمو قانع کرد عمل نکنم و گفت بینیت خوبه و حیفه دست بخوره. 

الیته یه کم قیمتش بالاس ولی بنظرم میصرفه آدم یه بار میخواد عمل کنه و ریسک نباید کرد. بچه ها ته و توی دکتر ا رو در میارن، خیلیا میدن دستیار و تکنیسیناشون عمل میکنن ولی شهرجردی مطمین شدن که کامل خودش عمل میکنه

اینقد فیلم عادی هم‌تو‌پیجش از بیکماراش هست که خیالت راحت بشه٫ مثه خیلیا عکسای ادیت شده و‌ ارایشگاهی ...

آره بیشتر دکترا عکسای بزک دوزکی میذارن با ارایش و تو ععروسی و اینا😅😅 ولی دکتر شهرجردی فیلم ساده میذاره عکساشم همش معمولیه و از دخی مخیای گوگولی واسه تبیلغش استفاده نمیکنه

اینقد فیلم عادی هم‌تو‌پیجش از بیکماراش هست که خیالت راحت بشه٫ مثه خیلیا عکسای ادیت شده و‌ ارایشگاهی ...

البته شایدم چون فک کنم یه کم‌مذهبی طوره از اون عکسا نمیذاره😋

عالیهمخصوصا واسه کسایی که بینی گوشتی دارن و‌یا بینیهای درازچون کمتر کسی میتونه بینی رو‌خوب کوتاه کنه ...

اتفاقا آره دپاغای بلند رو که کسی قبول نمیکنه یا نمیتونه دربیاره رو خوب کوتاه میکنه. آخه بیشتر دکترا اینکارو نمیکنن