2777
2789
عنوان

چاق شدن

252 بازدید | 20 پست

سلام دوستان امیدوارم حال همتون خوب باشه 

بنظرتون خوردن گندم خام موثره در چاقی ؟؟

یا باید حتما جوانه گندم باشه 

اگه موثره چه موقع باید بخورم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخرهفته دوم قشنگ همه میگفتن چکارکزدی صورتت یهوچاق شده عالیه زیر بیس تومنه داروخونه هست ویتامین ب aوeداره همراهشم فرفولیک بخور اهن خارجی

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخره ...

برگشت نداره؟

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخره ...

چند کیلو بودی الان چند کیلویی و چند وقته که خوردیش

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

من رفتم داروخانه گیاهی مخمر ابجو گفت 80 تمن دیگه نخریدم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚