2777
2789
عنوان

کیا بچشون هنوز بیداره؟

479 بازدید | 66 پست

شما چکار میکنید بچتون زود می‌خوابه، پسرم هنوز بیداره بعداز ظهرم نمیخوابه یک سال ونیمشه، خسته شدم   دلم میخواد بخوابم   

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

بچه منم دیر میخوابه تازه خوابیده ولی هر یه ساعت بیدارمیشه باید بزارم روپام ۲ساله حسرت یه خواب راحت رو دارم 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم تا یک سال و 7ماه که بود ساعت سه و چهار صبح میخوابید.. دو سه روز شرایط جوری شد که ظهر نخوابید.. همون روزا بردمش دکتر و شربت خواب نوشت.. ولی فقط یه شب بهش دادم..چون دقیقا از همون شب زود خوابید و دیگه خوابش میزان شد

🖤

چقدر هم درد      

بخدا دیر بخوابه دیگه برام مهم نیس همیکنه انقدر از خواب بیدار نشه برام کافیه دیگه ببین من چه عذابی میکشم😢

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
بخدا دیر بخوابه دیگه برام مهم نیس همیکنه انقدر از خواب بیدار نشه برام کافیه دیگه ببین من چه عذابی می ...

پا میشه چی میخواد؟ 

توروخدا نگو تا ۲ سالگی همچنان خواب بی خواب 🙄

حواست باشه!