2777
2789
عنوان

شوک بهم وارد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5681 بازدید | 80 پست
تقریبا یکی بود تا چهار ماه حالت تهوع داشتم ولی از چیزی بدم نمیومد یا هوس نمیکردم فقط سر پسرم از طالب ...

وای خداروشکرمنم سرپسرم زرنگ بودم الان خیلی تنبلم ودلمم گاهی دردمیگیره.پس خداکنه برامن دخترباشه.ویارت سردخترت شدیدترنبود؟

وای خداروشکرمنم سرپسرم زرنگ بودم الان خیلی تنبلم ودلمم گاهی دردمیگیره.پس خداکنه برامن دخترباشه.ویارت ...

تقریبا یکی بود ولی شاید دخترم بیشتر

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم منم این سری شدیدتره.عزیزم علاعمموبگم میتونی حدث بزنی چیه؟

نمیدونم والا هر کس فرق میکنه بعضیا دختر و پسر فرق نداره باهم بعضیا برعکسن

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
اصلااینجارودوس ندارم😥

ولی من اون یکسال رو خیلی دوست داشتم سال خوبی بود برام..چون تازه از خونه مادرشوهرم رفته بودم مستقل بودم 

ولی من اون یکسال رو خیلی دوست داشتم سال خوبی بود برام..چون تازه از خونه مادرشوهرم رفته بودم مستقل بو ...

آهاازاون لحاظ.منم خونمونودوس دارم ولی دوره به حرم بازار فامیل و...هرچن مستاجریم ولی خونش خوبه

آهاازاون لحاظ.منم خونمونودوس دارم ولی دوره به حرم بازار فامیل و...هرچن مستاجریم ولی خونش خوبه

دعام کنید عزیز