فاطمه۷۶۷۲ مدیر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 عنوان شوک بهم وارد شده | مشاهده متن کامل بحث + 5681 بازدید | 80 پست ۴روز پریودم عقب افتاده بود ماه پیش هم سه روز الان بی بی چک زدم به زور شوهرمو راضی کردم بخره میگفت ممکن نیست مثبت شده الان انگار دارم خواب میبینم ممکنه بی بی چک اشتباه باشه؟ حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری) 1398/11/13 | 01:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4311 تقریبا یکی بود تا چهار ماه حالت تهوع داشتم ولی از چیزی بدم نمیومد یا هوس نمیکردم فقط سر پسرم از طالب ... وای خداروشکرمنم سرپسرم زرنگ بودم الان خیلی تنبلم ودلمم گاهی دردمیگیره.پس خداکنه برامن دخترباشه.ویارت سردخترت شدیدترنبود؟
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 وای خداروشکرمنم سرپسرم زرنگ بودم الان خیلی تنبلم ودلمم گاهی دردمیگیره.پس خداکنه برامن دخترباشه.ویارت ... تقریبا یکی بود ولی شاید دخترم بیشتر حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4311 تقریبا یکی بود ولی شاید دخترم بیشتر آره عزیزم منم این سری شدیدتره.عزیزم علاعمموبگم میتونی حدث بزنی چیه؟
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 آره عزیزم منم این سری شدیدتره.عزیزم علاعمموبگم میتونی حدث بزنی چیه؟ نمیدونم والا هر کس فرق میکنه بعضیا دختر و پسر فرق نداره باهم بعضیا برعکسن حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 راستی باهم همشهری هستیم😍 جدی کجای قم؟ حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 بخاطرکارهمسرم ۴سالی هست اومدیم پردیسان یکسال اونجا بودم حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
zahraeeeee عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 4248 بازم تکرار کن.صبح ناشتا واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 اصلااینجارودوس ندارم😥 ولی من اون یکسال رو خیلی دوست داشتم سال خوبی بود برام..چون تازه از خونه مادرشوهرم رفته بودم مستقل بودم حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 بازم تکرار کن.صبح ناشتا میرم ازمایش ان شاالله حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
rkh عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4311 ولی من اون یکسال رو خیلی دوست داشتم سال خوبی بود برام..چون تازه از خونه مادرشوهرم رفته بودم مستقل بو ... آهاازاون لحاظ.منم خونمونودوس دارم ولی دوره به حرم بازار فامیل و...هرچن مستاجریم ولی خونش خوبه
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 آهاازاون لحاظ.منم خونمونودوس دارم ولی دوره به حرم بازار فامیل و...هرچن مستاجریم ولی خونش خوبه دعام کنید عزیز حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 خدا خواسته همیشه خدا میخواد ولی ایندفعه بی واسطه خخخخ حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
zahraeeeee عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 4248 میرم ازمایش ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم