2777
2789
عنوان

تو این شرایط چکار میکنید؟! خیلی مهم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 29 پست

نویسنده ای ؟ یا چی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که از قبل نوشته های من رو دنبال میکردن در جریان هستند، برای دوستان جدید باید بگم بنده می مین ...

جریانی که  نوشتی  یه تیکه  از  زندگی  خواهر  من  بود  که  به  طلاق  ختم  شد    

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

همونجا به دیوار تکیه دادم، دیگه گوشام چیزی نمیشنید، یک جایی بند این رابطه پاره شده بود، یکجایی دیگه باید میرفتیم، من دور تر میشدم، اون هم! 

موندیم، روزمرگی کردیم، جلوی همه فیلم بازی کردیم، باهم بودیم و بی هم. 

قبلا همیشه به این وضعیت که فکر میکردم با خودم میگفتم میرم جلو و داد میزنم و حق خودش و اون دختره رو کف دستشون میذارم، ولی الان با اینکه اشکام رو گونه هام جاری بود حسی نداشتم، انگار تو این یکسال کم کم تموم شده بود غیرتم، عشقم، همه‌چیزم، آروم در رو باز کردم و از پله ها اومدم پایین، پله آخر رو انگار ندیدم، افتادم پام پیچ خورده بود گریه میکردم، بیشتر از درد پام تا دلم! 

کمی روی پله نشستم، سردتر شده بود هوا! 

راه افتادم توی کوچه، سبک شدم انگار، بار رابطه سردمون انگار از روی دوشم برداشته شده بود، حس آزادی و رهایی، چرا؟! 

دنیام=شوهرم+دخترم  

من امشب، در این کوچه، تنها، زیر دونه دونه برفی که از آسمون برای جشن رهاییم داره میباره، دوباره زاده شدم! 

نمیدونم کجا میرم، چکار میکنم، ولی میدونم که از فردا زندگی برای من دوباره آغاز خواهد شد.... 

دنیام=شوهرم+دخترم