2777
2789

سلام بچه ها سه روزه بچه ام شبا بخودش ميپيچه و زور ميزنه هرزگاهي نفخ هم ميزنه ولي گريه ميكنه و بيقراره و فقطم شبا اينطوره توروخدا كمكم كنين چيكار كنم خيلي ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر ساعات مشخصی گریه میکنه درسته؟ به احتمال زیاد کولیک داره، باید دورا اش بگذره، با بعضی کارا میتونی کمک کنی کمتر اذیت بشه، مثلا سشوار روشن کن ببین آروم میشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اونم فقط شبا گريه مي كرد؟ اسم قطره اش چي بود؟

یادم نیست بله شبا جیغ میزد و ب خودش میپیچید.شایدم کولیک باشه چند قطره عرق نعنا بریز تو ی قاشق اب جوشیده سرد شده بده بخوره ببین چطو میشه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
بخاطرکولیکشه نگران نباش فقط دکتراطفال شربت کولیک داده به بچت دیگه؟

واي كوليك نه خدا نكنه كوليك باشه خيلي وحشتناكه كوليك خواهرزادم كوليك داشت اون روزي حداقل ٢،٣ ساعت گريه ميكرد دختر من نفخ داره انگار شبا نميدونم در طول روز حالش خوبه خوشحاله شبا اينطوره اونم دقيقا قبل از خوابش حدود يك ساعت بيقراره

گرايپ واتر دادم ب پسرم بد نبود

البته نميدونم چرا فقط چند رور اثر داشت

نترس همه بچها همينن 

من ٣٥روزه دنبا اومده نزاشته بخوابيم

به خودش فشار مياره قرمز ميشه

روزام خوبه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
بخاطرکولیکشه نگران نباش فقط دکتراطفال شربت کولیک داده به بچت دیگه؟

دقيقا سه روزه اينطوره اونقد بچم ساكته در طول روز بزور بيدارش ميكنم شير ميخوره قبل خواب بيقرار ميشه