2777
2789
عنوان

مادرا بیان یک لحظه

168 بازدید | 16 پست

من ی چند روز وسطای ماه دی لکه بینی داشتم ب اندازه چهار روز بعد اتمامش نزدیکی کردم برا باردار شدن، یعنی چهار روز ب پریودی نزدیک شدن، الان 22روزه پریود نشدم هم ازمایش وقتی 10روز عقب انداختم منفی بود هم امشب زدم، دیروز مهمون داشتم کلی کار کردم، ی لکه کوچولو دیدم، الان یه روزه نیمه فقط لکه قهوای کمرنگ میبینم، قبل این موضوع ها برا کیستای ریزم رفتم دکتر برا از بین بردنش قرص جلوگیری خوردم همین که تموم شد پری شدم، اقدام کردم، پس چرا منفی هس؟ تا جایی که اطلاع دارم از عفونت عقب نمیزنه پریودی

منم قبل پریودی هفت هشت روز لکه بینی داشتم 

دکتر گفت زمینه تنبلی

سه ماه قرص جلوگیری مصرف کردم خوب شد

مشکلیم برای بارداریم ایجاد نکرد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه بینیه بنظر من ک! لکه بینیتو درمان کن برو دکتر احتمالا هم بخاطر کیستهاس

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
پس یعنی بعد تموم شدن قرص جلوگیری باردار شدین 

نه سه ماه طول کشید

دفعه قبل هم که تنبلی نداشتم سه ماه طول کشید باردار شدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ده روز که عقب انداختم دادم ازمایش خون 3بود

ب اون نمیگن عقب انداختن عزیزم واس ماه بعدیش میگن.چهار روز قبل پریودی هم اکثرا روز تخمک گذاری نیس

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...