2777
2789
عنوان

وای به دادم برسید 😭😭

471 بازدید | 21 پست

سلام

امکان داره ده روز قرص پروژسترون مصرف شه و بازم پری خانوم عقب بیفته؟؟؟من چند ماهه پروژسترون میخورم سر وقت پری میاد این ماه ۱۵ روز عقب افتاده امکان بی بی زدنم ندارم 

اونایی که تجربه دارن بگن پروژسترون که بخورین نهایت بعد چند روز پری میاد؟این عقب افتادن طبیعیه؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایتا چهارده روز عقب میفته 

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

نامنظم میشه بگذره درست میشع

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

سلام عزیزم نه اینکنه ۱۵ روز عقب بیفته با پروژسترون طبیعی نیست. ممکنه پیش بیاد اما احتمالش ضعیفه

اولین احتمال که باید بررسی کنی بارداریه. بی بی چک یا آزمایش

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
قرص پروژسترون رو باید توی پریودی شروع کنین یا فرقی نداره؟

روز پونزده پری شروع میشه به مدت ده شب

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
قرص پروژسترون رو باید توی پریودی شروع کنین یا فرقی نداره؟

بعضی پزشکها تو دورانی که قاعدگی عقب بیوفته بجای آمپول پروژسترون قرص میدن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
حداقل ۲۰روز زمان میبره

بیشترم شده 

من هروقت خوردم 5 روز بعد سر 30 روز شدم

منم هر ماه همینطوری بودم اما این ماه نمیدونم چم شده تاپیک قبلیمم علائمم و گفتم کلا بلاتکلیفم

نامنظم میشه بگذره درست میشع

ماه ۵ ام مصرفمه