2777
2789
عنوان

کی لباسشوویی ایرانی داره و راضی هستش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست

ببین لباسشویی و یخچال از مهمترین چیزا هستن این دوتا رو خوبشو بگیر برا من الجی ان و فوق العاده راضیم ارج دارشتم راضی بودم ولی الجی ی چیز دگ اس از خورده ریزا بزن بقیه جنسا رو ایرانی بگیر ولی اینا رو خارجی و الجی بگیر 

مرسی عزیزم آخه اسنوا قیمتش با سامسونگ برابری میکنه اونم گرونه تقریبا.....

اره ولی عوضش خیلی مارک خوبیه من که خودم مجردم ولی خواهرم دوسال پیش عروسی کرد جهیزیش یخچالو ماشین لباسشویی و گازو جاروبرقیشو ایرانی اسنوا خرید الان خیییلی راضی حتی نسبت به چند تا دیگه تو فامیل که مثلا مارکای سامسونگ اینا خریده بودن اسنوا بهتر بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاير دارم ...طفلی ماشین لباسشویی ام چهارده ساله که خیلی خوب کار می کنه ...فقط یک بار بالش خیلی گنده انداخته بودم توش ..گیر کرد و درش خراب شد ...تعمیر کار اومد درست کرد ولی غیر اون هیچ تعمیر هم نیاز نداشته تا حالا ....چشم نزنمش حالا 😂😂😂

از اونا که درش موقع کار کردن باز میشه لباس میندازیم دیگه؟ صداش چطوره خیلی صدا میده؟

نه . اونادیگه خیلی لاکچریه. از اونا که درش مشکی هست. صداش فوق العاده کمه. موتور اینورتر رو اگر بگیری خیلی کم صداست. 

ما سامسونگ داشتیم خونه رو میذاشت رو سرش. 

دوو هم کم صداست. هر چند هر لباسشویی اگر تراز باشه روی سطح معمولا کم صداست.

سفید هیچ مشکلی نداره. فقط دربش سفید نباشه و دربش سیلور باشه. درب سفید بعد یه مدت زرد میشه.

دربش سیلوره برند جی پلاس هستش قیمتش خیلی خوبه ۴و۶۰۰ قیمتش یخچالم مشکیه دودلم😭😪

ببین لباسشویی و یخچال از مهمترین چیزا هستن این دوتا رو خوبشو بگیر برا من الجی ان و فوق العاده راضیم ...

من خودم فقط الجی رو قبول دارم ولی به خدا قیمتا سر به فلک کشیده اصلا نمیدونم چی کار کنم اشکم در اومده با این قیمتا.