ببین لباسشویی و یخچال از مهمترین چیزا هستن این دوتا رو خوبشو بگیر برا من الجی ان و فوق العاده راضیم ارج دارشتم راضی بودم ولی الجی ی چیز دگ اس از خورده ریزا بزن بقیه جنسا رو ایرانی بگیر ولی اینا رو خارجی و الجی بگیر
اره ولی عوضش خیلی مارک خوبیه من که خودم مجردم ولی خواهرم دوسال پیش عروسی کرد جهیزیش یخچالو ماشین لباسشویی و گازو جاروبرقیشو ایرانی اسنوا خرید الان خیییلی راضی حتی نسبت به چند تا دیگه تو فامیل که مثلا مارکای سامسونگ اینا خریده بودن اسنوا بهتر بوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حاير دارم ...طفلی ماشین لباسشویی ام چهارده ساله که خیلی خوب کار می کنه ...فقط یک بار بالش خیلی گنده انداخته بودم توش ..گیر کرد و درش خراب شد ...تعمیر کار اومد درست کرد ولی غیر اون هیچ تعمیر هم نیاز نداشته تا حالا ....چشم نزنمش حالا 😂😂😂