2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
منم دلم گرفته چند روزه افسرده شدم کم حرف میرنم شوهرم امروز برگشته میگه چیشده انگار ناراحتی میگم چند ...

من دیگه قشنگ خودم متوجه میشم دارم روز ب روز بدتر میشم.اینجوری پیش بره باید برم پیش روانشناس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه قشنگ خودم متوجه میشم دارم روز ب روز بدتر میشم.اینجوری پیش بره باید برم پیش روانشناس

اره والا من تو اقدامم استرس شدید دارم نگرانم همش میترسم از خیلی چیزا 

محلشون نده برو خودتو با چیزا سرگرم کن شانستم انشالا ک خوب میشه سخت نگیر ک زندگیت سخت میشه 

زندگیم سخت هست.نمیدونم چرا به هرکی محبت میکنم تهش یه مشکلی پیش میاد.برای هرکی دل میسوزونم تهش خودم کباب میشم.از همه حرف میشنوم.دائم آش نخورده و دهن سوختم.

دلیل من انقد زیاده ک شاید باورت نشه اما از شدت ناراحتی حوصله ی بیانشم ندارم

من اگه باردار شم قول میدم همه رو بذارم کنار 

اکثر نگرانیم بخاطر اینه ک اگه ی موقع نشم چی؟؟ بیفتم تو دهن مردم با اینکه ی بارداری داشتم و بخلطر کیستم خارج از رحم شد 

بشین قران بخون ساده و مهربونم نباش من تازگیا یهد گرفتم با هرکی مثل خودش باشم اینجوری ارامس بیشتری دارم

چرا انقد سخت صدای منو میشنوه.اصلا میشنوه ؟ گاهی خودم دلم برای خودم میسوزه

یه جای کارمون میلنگه

ولی خب خدا قرار نیست دم به دقیقه برامون معجزه کنه

اصن اومدیم که واسه خودمون معجزه کنیم و رفتارمون و اصلاح کنیم تا خدا جایزه بده بهمون

من که اینو تازه فهمیدم

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...