2777
2789
عنوان

کیا اوضاع شوهرشون و خونوادشون...

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 22 پست
چرا گلم

امشب خیلی دلم گرفته حالم اصلاخوب نیست پروفایلتوکه دیدم دلم اشوب شد...چندوقت پیش تولدم بودحتی یه روسزیم واسم نخرید یه هفتس گوشیم شارژنداره یه شارژنمیگیره برام خودم شارژش نمیکنم ببینم عقلش میرسه میبینم نه بابا..قضیه پولش نیست احساس میکنم دیگه واسش مهم نیستم اخه خودش بهم گفته بودهرکسی که خانومشودوست داره هرکاری واسش میکنه..

چرا گلم

من توعقدم میخوام فرداگوشیموخاموش کنم بهش بگم اگه کارم داشتی به مامانم بزنگ حداقل این جوری ازدستت ناراحت نمیشم که به اندازه ی یه شارژم واست مهم نیستم کارم درسته به نظرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توعقدم میخوام فرداگوشیموخاموش کنم بهش بگم اگه کارم داشتی به مامانم بزنگ حداقل این جوری ازدستت نار ...

منم تو عقد این مشکلو داشتم اما تا نگی مردا کلا چیزی حدسونمزنند پس نیازتو بیان کن و بگو شارژلازم دارم

منم تو عقد این مشکلو داشتم اما تا نگی مردا کلا چیزی حدسونمزنند پس نیازتو بیان کن و بگو شارژلازم دارم

چندباربهش گفتم تاحالا نمیگیره میدونم پولم داره ولی نمیدونم چرااین کارارومیکنه..باورکن من باچیزای خیلی کوچیکم خوشحال میشم ولی برام انجام نمیده حس میکنم دیگه دوسم نداره که دیگه واسه خوشحالی من کاری نمیکنه...

چندباربهش گفتم تاحالا نمیگیره میدونم پولم داره ولی نمیدونم چرااین کارارومیکنه..باورکن من باچیزای خیل ...

عقد برای شناخته خوب بشناسش مردا تو عقد هرچین تو عروسی ده درجه بدترمیشن

عقد برای شناخته خوب بشناسش مردا تو عقد هرچین تو عروسی ده درجه بدترمیشن

فک میکنم خسیسه نه؟؟من اصلا تحمل مردخسیسوندارم برام عذاب اوره اگه بخوادتوزندگیم این جوری باشه که من میمیرم.