آیسان_aysan مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 عنوان خانومای متاهل تشریف بیاریدیه سوال خصوصی داشتم 197 بازدید | 6 پست سلام.باعرض معذرت من ازاول شروع پریودیم ۲۲هرماه پریودمیشدم ولی اینبار۱۲ینی امروزازصب کمرم وپایین شکمم دردمیکنه وگلاب به روتون صبح لکه های قهوه ای پرنگ دیدم وهنوزهیچی دردمیکنه کمرم انگارخشک شده وتقریبایه هفتس دارم توخونه کارمیکنم پنجشنبه مهمونی داشتم وشب قبلش زلزله شدیدی اومدک خیلی استرس بهم واردشداگ زودپریودشم ممکنه بخاطرکارزیادواسترس وارس بوده باشه؟من اصلاتجربه جابجایی پریودی نداشتم خیلی میترسم کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹 1398/11/12 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatli_kiz عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1166 اول یه بی بی چک بزن اگه منفی باشه از کار کردن زیاده نگران نباش مامان پسر آیندم ❤️
پاستيل۲خرسی عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 170 ممكنه عفونت داشته باشي درد پهلو و لكه قهوه اي نشون عفونتم ميتونه باشه
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7344 اره استرس بهم میریزه نگران نباس نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
گریمور1377 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1224 بله عزیزم علتش همینایی که گفتی اصلا جای نگرانی نیستاگه جای من بودی که هرماه هر وقت دلش بخواد میاد چی میگفتییه روز پنجم یه روز دهم یه روز پانزدهم یه روزم بیستم به بعد اصلا یه وضعی😓😓😓😓 به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
آیسان_aysan مدیر استارتر عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 364 ممكنه عفونت داشته باشي درد پهلو و لكه قهوه اي نشون عفونتم ميتونه باشه شرمنده برای اولین بارتو رابطه دردداشتم دیروزانگارواژنم میسوخت وخشک خشک شده بود کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹