2777
2789
عنوان

حاملگی

257 بازدید | 12 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر سه دوره قرص دوفاستون بهم داد با دوفاستون پریود میشدم الان دیگه دوفاستونم قطع شده طبق اون روال ۱۰-۱۲ روزه از پریودم گذشته 

چند روز پیش روی دستمال لکه خونی خیلی کمی میدیدم 

امروز دوتا بیبی زدم دوتاش بعد چند ساعت حاله انداخته بنظرتون میتونه باردار باشم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

١٠-١٢ روز بگذره به نظرم بايد زود خط بيفته!! البته با پريودي نامنظمتون احتمالش هست يه خانومي هم بوذ اولش بعذ چن ساعت حاله انداخت چن روز بعدش زود خط افتاد وايسا چن روز بعذ دوباره امتحان كن,ايشالا كه مثبته

انقد اینجوری شده آزمایش دادم نبوده دیگه خسته شدم یکم دیگه صبر میکنم بعد میرم

نمیدونم من همیشه بی بی چکام منفی میشد بعد چهل ساعتم هیچ تغییری نمیکرد ولی بار اخر بعد دوساعت مثبت میشد  و بعدش بعد نیم ساعت مثبت میشد  و یا یه ساعت و ازمایشم مثبت شد