2777
2789

ماهی سالمون خودش خوشمزه‌ست ، ولی آرد سفید و آرد سوخاری و زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل و پودر فلفل سیاه و پودر گلپر و پودرسیر همه رو باهم قاطی کن بزن به همه جای ماهی بعد سرخش کن 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم سوخاری میکنم

ولی سالمون فقط کبابی 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من نمیدونم اون ماهی چیه...اما تو شکم ماهی رو با سبزیجان معطر، سیر، ادویه ماهی، سماق، نمک و آبلیمو پر میکنم، روشم با روغن زیتون چرب میکنم، نمکو ادویه و سیر و آبلیمو میزنم، یک شب میذارم بمونه... خیلی خوشمزه میشه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خب ماهی شکم پر توو فر دبگه؟ با فر نه با ماهیتابه میخوام

نه والا...من فر ندارم اصلا...تو ماهیتابه دو طرفه سرخش میکنم گلم

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
ایول.. منم دوطرفه دارم.. فقط موادشم باید اول سرخ شن؟ خب نمبپزن که توی شکم

نیگا...من مامانم ماهیشو برام خریده بود...نمیدونم اسمش چی بود، اما با پوست بود، منم یکم روغن ریختم، بعدش یکم آب توش کردم، بعد که جوشید، همینجور مرحله به مرحله توش آب میریختم...پخت، عالیه عالی شد...بعدشم گذاشتم خوب سرخ شه

منظورت از مرحله به مرحله چیه؟ ببخشید انقد میپرسم    

نه خواهش میکنم، یعنی نصف لیوان آب بریز، بذار جوش بیاد، باز یکم دیگه و همینطور ادامه بده تا وقتی حس کنی پخته... راستی من بعداز پر کردن شکم ماهی، شکمشو میدوزم، سیرا و مواد روشم تو ماهی تاپه میریزم تا اون آبا هم طعم خوبی بگیره و ماهیم مزه ی آب نده