2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85482 بازدید | 2049 پست
عجب امضایی الان دیدم👌

عزیزم😘

برام دعا کن امشب از ته دلت

منم نی نی دارشم❤

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😘 برام دعا کن امشب از ته دلت منم نی نی دارشم❤

چشم عزیزم همین الان یه آیت الکرسی مخصوص برای شما میخونم ولی توروخدا اینجوری نگین که دلت پاکه دعاهات قبوله به خدا منم مثل شما هستم 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
چشم عزیزم همین الان یه آیت الکرسی مخصوص برای شما میخونم ولی توروخدا اینجوری نگین که دلت پاکه دعاهات ...

وای خیلییییی ممنونم ازت مامانه خوشگل

نه مامانایی که تودلی دارن دعاشون زود میگیره شاید خدا صدای تورو شنید..مخصوصا تو که بهت سه تا نی نی داده معلومه خیلی دوست داره..بازم مرسی ازت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وای خیلییییی ممنونم ازت مامانه خوشگل نه مامانایی که تودلی دارن دعاشون زود میگیره شاید خدا صدای تورو ...

دوتا خوندم😉خواهش میکنم دوست داشتم این چند تا نطلبو بهتون بگم 

نگین شاید خدا صداتو شنید یا صدامو شنید بدونید خدا ۱۰۰%میشنوه 

منی که بنده ی خدا هستم محبت کردنو خیرخواهی رو دوست دارم و دوست دارم هر کمکی از دستم بر میاد برای مخلوقات خداوند انجام بدم پس چطورررررر خود خدا نکنه اینکارارو 

و اینکه یه آیه ای از قرآن گفته ای انسان همه چیز را روی زمین برای تو  آفریدم و تورا برای خودم پس امکان نداره خواسته های مارو نبینه و یا ندونه

دوتا خوندم😉خواهش میکنم دوست داشتم این چند تا نطلبو بهتون بگم  نگین شاید خدا صداتو شنید یا صدا ...

چقدر حرفت آرومم کرد

اشک تو چشام جمع شد بخدا😔

مرسی مرسی مرسی ازت❤منم برات یه عالمه دعا میکنم

ایشالا نی نیاتو صحیح وسالم بغل بگیری❤❤❤😍

چقدر حرفت آرومم کرد اشک تو چشام جمع شد بخدا😔 مرسی مرسی مرسی ازت❤منم برات یه عالمه دعا میکنم ایشا ...

خواهش میکنم عزیزم خداروشکر 

شبتون بخیر

مبارکت باشه عزیزم  بسلامتی بغل بگیری  میکرو کردی؟

لایک به امضاتون 👌

اونقدر گفتین سر کار نرو دانشگاه نرو بیمارستان نرو مرخصی گرفتم دارم از بیکاری امضاهاتونو میخونم😉

با حالت شوخی گفتم ها عزیزم

امضاتون عااااالی بود👌

قربونت 😍

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
لایک به امضاتون 👌 اونقدر گفتین سر کار نرو دانشگاه نرو بیمارستان نرو مرخصی گرفتم دارم از بیکاری امض ...

کار خوبی کردی عزیزم   

تا می تونی استراحت کن و خوش بگذرون 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

خوشت اومد؟

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند