2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85486 بازدید | 2049 پست
با من یکی هست موعدت😍علائمی داری؟

سینه هام درد میکنه خیلی. مخصوصا وقتی فشار میدم. بافتشم یکم عوض شده. مثل قبل نیس.. زیر دلم و تخمدانامم گاهی درد میگیره. نمیدونم بخاطر پریه یا بارداری. حس مبهم و مسخره ایه ندونی😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه هام درد میکنه خیلی. مخصوصا وقتی فشار میدم. بافتشم یکم عوض شده. مثل قبل نیس.. زیر دلم و تخمدانام ...

عزیزم انشالله که بارداری .حتما بیا خبرشو بده 

منم فقط درد نوک سینه دارم یکمم سفت شدن طعم دهنم یکم تلخ شده چند روز پیش تخمدانها و رحم تیر میکشید و کمر درد داشتم ولی الان هیچی ندارم فقط یکم خیلی کم حالت تهوع دارم اونم فک کنم از تلقینه😓😭برام دعا کن 

راستی چند وقته اقدامی؟

ببخشید عزیزم شما چه علائمی داشتید که فهمیدین پلی کیستیک دارید

پریودم فوق‌العاده نامنظم بود. رفتم دکتر سونو کرد ازمایش نوشت گفت تنبلی داری. بعدها فهمیدم جوش هایی ک کل بازومو گرفته، صورت پر مو و بدن سیاه هم از علائم تنبلی تخمدان و هورمون مردانه بوده. ولی دکتر بهتر می‌تونه تشخیص بده

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
بدن سیاه یعنی چجوری؟

بدنم سیاهه😶😑

البته واسه یه عده به خاطر استفاده از ژیلته

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
منظورت پوستت روشنه ولی بدنت تکه ای سیاه شده؟؟؟ از منم قسمت کمرم یکم تیره تره 

اره بدنم ک روشنه، موهای بدنم تیره‌ست. من حتی روشکمم و سینه‌هام مو دارم

زیر بغلم و اونجا هم سیاهن

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

سلام‌عزیزم‌خیلی خوشحال شدم‌تاپیکتو الان‌ دیدم‌سه تاشون سالمو سلامت باشه.

این فیلمارو دوست داشتی برو ببین‌کلی ایده میده بهت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3848088&slug=خانم-های-باردار-و-اونایی-ک-قصد-بارداری-دارنبیاید-ایده-فیلم&postId=122445413

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
پری هات نامنظمن؟؟؟

اره نامنظم بودن. فعلا ک بعد از سقطم سر موعد پریود میشم. خداکنه تنظیم شده باشم

خدا روزی رسونه اما هزینه پوشک یادم افتاد دلهره گرفتم جای استارتر 

خدای روزی رسونه بله مخصوصا چندقلوها ب خدا ما هرروزشیرخشک و پوشک میخریم خداروشکرفعلا که شرمنده ی بچه هامون نشدیم

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...