2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم بهت عزیزم

ان شاءلله بارداری خوبی رو پشت سر بذاری🌺🌺🌺🌺و نی نی ها صحیح و سالم بیان بغلت😍

متاسفم واسه اونایی که از حسودی دارن میترکن

چقدر آدم میتونه حسود و بخیل باشه که اینطوری اظهار نظر کنه

استارتر ناراحت نشو از حرفای بقیه اونا دستشون به گوشت نمیرسه میگن پیف پیف بو میده🤨🤨

خودتو واسه این جور حرفا آماده کن و ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه

🌹🌹🌹🌹🌹

یادمان باشد: زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم!
اخی عزیزممممم منم سر اینکه خواهر شوهرم حامله شد تا چند ماه بهم نگفتن نمیخوام بهشون بگم انشاالله ک ...

ممنونم گلم.بهترین کارومیکنی

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
متاسفم برات که یه قومیت خاص رو مسخره میکنی.معلومه یه جایی یه لری بدجورحالتوگرفته

عزیزم اینجوری نگوووو😂😂😂😂

اینا ماجرا دارن ایشون خودش لره 

قصدی هم نداشته چون قبل شما اینجا بحث شده بود

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

عزیزم به نظرم واسه همسرت ی سوپرایز بزرگ آماده کن بزار قشنگترین خاطره زندگیتون به قشنگترین حالت ممکن تو ذهنش حک بشه مثلا سه جفت کفش کوچولو با رنگ های مختلف تو ی جعبه بزار با جواب آزمایش ی شام رو مانیک و شمع دوربینم بزار لحظات ثبت کنه بهش هدیه بده

وزن شروع69/2   وزن جدید۶۵/۵   وزن هدف57
عزیزم نمیتونم اینجا خیلیا دارن به هم اطلاعات مفیدی میدن  شما ببخشید یا باید نظر نمیدادین یا وق ...

شما خودتون محترمید کاملا مشخصه ولی بعضی از کاربرا از سر بیکاری بعد از سه روز میان میخونن نظراتو بعدشم یه ایموجی مسخره هم میذارن کنارش نظری هم نمیدن صرفا جهت رفع وقت 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
عزیزم اینجوری نگوووو😂😂😂😂 اینا ماجرا دارن ایشون خودش لره  قصدی هم نداشته چون قبل شما اینجا ...

من لرنیستم ولی کلا بدم ازین جوکامیاد.یه لره یه ترکه رشتیه و...

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

تبریک میگم‌از ته دل...مراقب خودت باش کسی هس که بعدا توی بزرگ کردنشون بهت کمک کنه؟اگه نداری حتما پرستار بگیر که خدای نکرده تو یا بچه ها مریض بشن....چون نگهداری سه تا واقعا سخته انشالله سالم بیان بغلت وحتما به فکر پرستار هم باش که مریض نشی♥️♥️♥️

عزیزم ،جونم ،عشقم ،مامان کوچولوی اینده میشه بیزحمت تاپیک رو قفل کنی من حوصله این کاربرارو ندارم دیوو ...

من تحمل میکنم صرفا به خاطر خود شما ولی جوابشون رو نمیدم 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده