2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
مبارک باشه ولی اخه  یه ماهه دیگه ب همسرت میگی ؟ 😐

بله باید تحمل کنم یه مهو چون ما با هم میریم بیمارستان و دانشگاه اون موقع نمیذاره برم اگه بفهمه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یکی از اقوام شوهرم هم سه قلو باردار بود باباهه شوکه شده بود میگفت نمیدونم خوشحال باشم یا نه

ای جااااانم فعلا که باباهه خبر نداااره😊

یه ماه دیگه خبر دار میشه

اره عزیزم اول اینکه مستقل بار میان،کمک کردن به همو یاد میگیرن،امکان لوس شدنشون خیلی کمتره.اوایلش سخت ...

واااای پس خیلی خوبه خداروششکر

عزیزم اول از همه بهت تبریک میگم ان شاءالله بچه هات سالم و سلامت به ثمر بشینن  حتما حتما حتما ص ...

چشممممممممممممم حتما که دعا میکنم اگر لایق باشم چرا که نه

ممنون از راهنماااااایتووون حتما مرسی

از ته دلم اول آرزو میکنم ک سه تا کنجدتو ب سلامتی بغل بگیری و بعد آرزو دارم ک جات باشم.....یکی از رویاهام اینه ک سه قلو داشته باشم...حتی تو فکر خوردن کلومیفن و لتروزولم هستم...یه دخمل ناز دارم ولی بدجور عاشق سه قلوام....از همه عوارضشونم باخبرم ولی بازم جونم میره واسه سه قلو....با دل پاکت دعا کن منم سه قلو دار بشم❤

گروه :🙄آبی وزن شروع
به کسی نگوچشم میخورین بداردنیااومدن میبینن اون موقع هم زیادصدقه قربونی بدین

چشمممم حتما ممنون از نظری که دادین و وقتی که گذاشتین حتما فعلا که خود بابا هم خبر نداااره😂

از ته دلم اول آرزو میکنم ک سه تا کنجدتو ب سلامتی بغل بگیری و بعد آرزو دارم ک جات باشم.....یکی از روی ...

اول اینکه مررررسی بابت تبریکت 

دوم انکه دعا میکنم اگر لایق باشم حتما 

خدا دخترتونو حفظ کنه

وای چقدر خوب منم اینقدر دلم دوقلو میخااااااااد یعنی هلاکم برا دوقلو بخدا کاش خدا ب منم بده و بچمم ح ...

خیلی ممنووووونم ایشالله که بهترین ها اتفاق بیفته

[QUOTE=122472955]ایشالله ایشالله  و اینکه ایشالله با خبر بارداری شما خوشحالیم چند برار بشه[/QUعزززززیزززممم  ممنون مامان گل🌹🌹🌹🌹🥰🥰

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

[QUOTE=122476720]مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارکت باشه عزیزم به دلخوشی[/QU

وااااااااای از تبریکتون ذوق کردم 

معلوومه که شما هم خوشحال شدین 

مرسی

ما اونقدررر مشغول درس و تحقیقیم فکر نکنم تو این ماه از این جور اتفاق ها بیفته ولی خب بیفته میگم  ...

انشاءالله که خیره ❤️ و صحیح و سالم بیان بغلت... چقدر بامزه هست سه قلو 😍😍😍