2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
مبارک باشه عزیزممممم فقط یه سوال خانومایی ک میگین شوهرامون نمیدونن حامله ایم خب وقتی پری نمیشین متو ...

آهان این به خاطر اینه که تاریخ پری هاتونو داره میدونه 

من دلیل این که نگفتم اول به خاطر اینکه میخواستم مطمئن شم بعد هی  لفت دادم رسید به این جا 

و دوم اینکه من با همسرم با هم میریم دانشگاه و بیمارستان اگه میفهمید نمیذاشت برم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
مرسي ممنون عشقم انشالله سه  قلوها سلامت باشن وصالح خیلی خوشحالم برات عزیزم

ایشالله که سالم باشن هر چند که تا زمانی که زایمان کنم همش نگرانم ولی توکل به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وویی خدا حفظ کنه کوچولوهای قشنگتو. ایشالا سالم و سلامت بیان بغلت و در کنار همسرت بزرگشون کنی تو خان ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالله که شماااااا روزی مامان شی اونوقت خوشحالیم چند برابر میشه

نه اصلا دوقلو نداریم و نداشتیم

هر چی خدا بده همون خوبه من دستکاری کردن و قرص خوردن و روشهای دیگه رو برای دختر یا پسر شدن یا چندقلوی ...

دقیقا کاملااااا درسته منم موافقم 

ولی برای من طبیعی بودن حتی برای باردار شدن هم داروی خاصی مصرف نکردم همون مکمل ها و ویتامین ها و فولیک اسید بود

ب شوهرت بگو کادو روز مرد ولنتاین و عیدیتو میدم یجا😂 هر نی نی ب ی مناسبت😂

وااااای سه تا پست داشتم تو این موووورد بهترین بودن 

خیلی ممنون از میشنهادتوووون عاااالیه 

ولی نگهمیدارم برای زمانی که میخواد شکمم معلوم شه چون ما با هم میریم دانشگاه و بیمارستان نمیذاره برم😶

انشالله به سلامتی بیان دنیا، حالا این قدر هم ذوق زده نشو به اون روزی فکر کن که سه تا نی نی خوشکل با ...

واااای راست میگین با مست شما کلا رفتم تو اون دوران البته به اضافه دانشگاه و بیمارستان

خانما هی نگید بچه سه قلو دوقلو میخوام.بخدامن یکی دارم ازپس هزینه هاش برنمیام۴ساله ش.میگه اسکوتر،لب ت ...

بله کاملا درسته ایشالله از پسشون بربیایم 

شما هم سعی کنین اون چیزایی رو که خیلی لازمه بخرید اون یکی اارو رفته رفته مثلا من الان ۲۶ سالمه ۷ ساله لپ تاپ دارم دیگه بچه ۴ ساله لپ تاب دیگه واقعا بیش از حد نیازه

وااااااای خداااااا چه خووب خیلی ذوق کردم خدا برات نگهشون داره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍.واسه خواهر منم دع ...

خیلی ممنوووونم از شماااا 

ایشالله یه روزی به همین زودی شما هم خاله شین هم برای دومین بار مامان شین😍اون موقع من خوشحالیم چند برابر میشه