2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85487 بازدید | 2049 پست
خانومی مبارکه انشاله صحیح و سالم  ب دنیا بیان     شوهرت بشنوه قشنگ تا چند روز هنگه ...

ایشالله که همین جوری باشه 😙

راستش نمیدونم چطوری بگم به همسرم و نمیتونم تصور کنم وقتی گفتم چیکار میکنه کلا معلقم 😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی مبارکه انشاله صحیح و سالم  ب دنیا بیان     شوهرت بشنوه قشنگ تا چند روز هنگه ...

بله حتما دعا میکنم ایشالله که لایق باشم

واااای خیلی حس معلق بودن دارم اصلا نمیدونم چی به چیه؟😂 چطوری به همیرم بگم موندم

یهو بغلش کن بگو ۳ قلو بارداریم میره تو شوک

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وای سه تاااا 😭😭😭😭مبارکه عزیزم تا میتونی تو این نه ماه استراحت کنوالله ما از پسش یکیش برنمیایم جه ...

واااای استراحت که تا همین الانشم زیاد نداشتم

باید کلا دانشگاهو بزارم کنار 🙁

یهو بغلش کن بگو ۳ قلو بارداریم میره تو شوک

وااای میدونین چیه منو همسرم با هم میریم دانشگاه میریم بیمارستان اون وقت نمیزاره برم 😶

اصلا فکر اینجاشو نکردم نه نه فعلا نمیگم 

مامان عزیز میشه برا حاجتهای تو دلم دعا کنی خواهش میکنم خیلی محتاجم  برا ازدواج خوب  برا ...

من حتما دعا میکنم ایشالله لایق باشم 

منم فکر کنم کم کم حس ترس میاااد😂

🤤من کلا از زایمان و بارداری خیلی میترسم

حتی ۱ دونش😂😂😂 ولی شما ک کلا نمیترسی پس دیگ نگران نباش🤗😍

۳ تا لباس نوزادی بخر کادو کن تو ۱ جعبه

بگو هدیه خریدم برات

هدیه رو بده بهش وقتی باز کنه ۳ تا لباس نوزادیه

اول میفهمه بارداری

بعدم میفهمه ۳ قلو هستن

ی یاداشتی هم بابِ میلت میتونی بنویسی راجب ۳ قلو بودن بچه ها. بزاری براش وقتی بخونه هنگ کنه. مثلا از زبون بچه ها باشه ک ذوق کنه

😍😍😍وای دلم ضعف رف