2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85486 بازدید | 2049 پست
سلام  نه هنوز انشالله فردا شب

ای وای

گفتی حتما تاپیک بزن بگو چیشد

چطوری میخوای بگی راستی؟

وای انقد ذوق دارم انگار خودم حاملم😁

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاملا درسته  ۲۶ سالمه

آخه می گن در سن بالا هم احتمال چند قلویی هست. من سر دخترم بتام 28700 بود گفتند زیاده شاید چند قلو باشه، ولی فقط یه دختر ناز بود.

برای دومی منم دعا کن. به سلامتی بغلشون بگیر. ولی کارت خیلی سخته، حتما حتما پس انداز کن که پرستار بگیری، دست تنها ممممکن نیست من و شوهرم با یکی کم می آوردیم. 

داروی خاصی مصرف کردی چجوری سه قلوشدمبارک باشه😍😍😍😍

خیلی ممنون بابت تبریکتون 

نه عزیزم دارو مصرف نکردم

اصلا من چند قلویی نبود 

اصلا من بارداری قصدم نبود😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
ای وای گفتی حتما تاپیک بزن بگو چیشد چطوری میخوای بگی راستی؟ وای انقد ذوق دارم انگار خودم حاملم😁

خودم نمیدونم باید فک کنم تا اون موقع 

میخواستم امشب پیشنهاد یکی از کاربرا رو انجام بدم ایشون گفته بودن یه جایی رو کاغذ بنویس سلام بابایی من دارم میام بعد پایین فلش بزن که برو جلو کابینت بعد انوجا هم بنویس منم همین طور (از طرف قل دوم)بعد بنویس میشه یخچالو بازکنی اونجا هم بنویس رو لیوانی چیزی 

منم هستم (از طرف قل سوم)

ولی دیدم شیفت شبیم نمیشه😂

استاترجان شما عدد بتات 15000  بود مال من تو 3 هفتم 17600 بود . اخر این ماه برا ضربان قلب منم دو ...

ایشالله هر چی صلاحه باشه 

اول سالم باشه

چجوری ۳قلو شدن؟توضیح بده

من واقعا تعجب میکنم از سوال بعضی ها😂

باور کنین کاری نکردم 

من اصلا تو اقدام نبودم که بخوام کاری بکنم