2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85488 بازدید | 2049 پست
سلام  .عزیزم مبارکه خدا حفظشون کنه برای من حتما دعا کن خدا یبار دیگه منو لایق بدونه😘😘😍❤❤

چشممم عزیزم حتما انشالله هر چی بهترینه اتفاق بیفته 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  .عزیزم مبارکه خدا حفظشون کنه برای من حتما دعا کن خدا یبار دیگه منو لایق بدونه😘😘😍❤❤

خیلی ممنون بابت تبریکتون

تبریک میگم عزیزم ان شاالله بسلامتی و راحتی دنیا بیان  خوش روزیو خوش قدم باشن .  عشقتو ...

حتما که دعا میکنننننم 

خیلی ممنون بابت تبریکتون و دعاهای قشنگتون

خیلی ممنون بابت تبریکتون  نه عزیزم هنوز نگفتم

هروقت گفتی تاپیک بزن ببینیم عکس العمل شوهرت چیه😍

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
هروقت گفتی تاپیک بزن ببینیم عکس العمل شوهرت چیه😍

چشم حتما خبر میدم فقط اینجا چیزی نداره که مثلا فقط کسایی ببینن که میخوان 

میترسم اونایی که منتظرن به دلشون بیاد

چشم حتما خبر میدم فقط اینجا چیزی نداره که مثلا فقط کسایی ببینن که میخوان  میترسم اونایی که منت ...

اینم حرفیه...ای جونم ب تو ک ب فکرمنتظرایی...منم منتظر فسقلیه دومم کاش ب زودی تامیک بزنم بچه دومم توراهه☹

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
سلام من ۳ساله ازدواج کردم. شوهرم قبلا بجدار شده بود از ازدواج قبلش. ولی الان نمیشه. عمل هم‌کرد. اما ...

واللا ممکنه هر کدوم از احتمال هایی که گفتین باشه 

اینجوری نظر نمیشه داد دکترتون دقیقا نظرش چیه؟

اگه بگیم مشکل از همسرتون هست خب میگین بچه داره 

نمیدونم واللا

اینم حرفیه...ای جونم ب تو ک ب فکرمنتظرایی...منم منتظر فسقلیه دومم کاش ب زودی تامیک بزنم بچه دومم تور ...

بالاخره آدم باید رعایت کنه 

حداقل اینجا ناراحت نشن 

انشالله هر چی صلاحه براتون و بهترینه همون باشه

بالاخره آدم باید رعایت کنه  حداقل اینجا ناراحت نشن  انشالله هر چی صلاحه براتون و بهترینه ...

مرسی عزیزم ممنوووووون