2777
2789
عنوان

تو دوران نامزدی نظر دادن درباره ظاهر هم خوبه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 21 پست
چ توقعی داری طرف موهاشو از مشکی بلوند میکنه میاد ب شوهرش میگه چ تغییری کردم یارو میگه ابروهاتو برداش ...

😂😂😂😂من ابروهام برمیدارم شوهرم میگم چطور شدم میگه مثل قبل دیگه😐

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

اولا زن جماعت باید به خودش برسه توهرسن وشرایطی دوما خیلی ازمردا تو فاز تعریف وتمجید نیستن بهترازاینه مدام ایراد بگیره ازت ...گرچه مرد بااین چیزا وتوجه ها عشقشو بیان میکنه که ممکنه مرد شما ازشرم خجالت طبع سرد نابلدی یاهرچیز دیگه ای ابراز نکنه...سوما هیچوقت ازشوهرت نپرس پوستم خوبه؟؟چاق نشدم؟؟لاغرنیستم؟؟و... خودت خودتوباور داشته باش.وگرنه بهترینم که باشی بارم ضعیفی😊چقدر حرررف زدم🤪🤪🤪🤪

خدایا مراقب دخترگلم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا این جو. مردا خوبن، زن رو انسان میبینن نه کالای تو ویترین مغازه

من خودم پوستم سبزه‌ مختصر هست ،همسرم سفید سفید، من برای خودم خیلی مهم بود و رنگ پوستم رو خیلی دوست نداشتم، اما بعد از ازدواج همسرم بارها به من گفته که چون پوستت سفیده برای همین زود سردیت میکنه و باید گرمیجات بخوری،... ، این برام اوایل عجیب بود اما الان میفهمم که مرد خوب اصلا ظاهر زن براش در درجه اول نیست ،اخلاق خوب همسر براش مهمه و ...

نشونه سردیه؟

طرفت میاد نوازشی دستی بوسی ؟این چیزا نکنه سرده دیگه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
محرم نیستیم یعنی چی نوازش کنه؟

چه ربطی داره بالاخره باید یکم نزدیک بشه نشه مشکل داره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori