2777
2789

بچه ها دلم میخواد شوهرم بره خونمون بیاد.پدرم تحویلش بگیره ولی هیچ کدوم انجام نمیشن.

مشکلشون سر خرید جهیزیه ست.چون داماد جهیزیه میخره همون موقعها گفت به منم کمک کنید تو خرید مامانم گفت سرویس چوب اگه بتونم لباسشویی.

بعد چن روز شوهرم گفت اگه بتونم که نمیشه اگه میخواد بخره باید بگه.مامانم گفت من نمیدونم سرویس چوب چقدر درمیاد قیمتش.خلاصه بتون بگم که دلخوری ازهم پیش اومده الان میشه دو ماه که نمیاد که هیچ.هرروزم میگه خونوادت فلان و فلان.

نمیدونم دیگه چیکار کنم خسته شدم.میگه چن ماه بعد عروسی میام.خیلی غصه میخورم.

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم جهازو داماد بخره 

.

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

عجب آدمیه ها

از اول قبول نمیکرد

خونوادت یکم کمکش کنن اگه پررو نمیشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

کاش کمک کنن حالا جهیزه نمیدن واالله سختهخونه بگیره عروسی بگیره جهازم بگیره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

تاپیک دعایی که تو زندگیم معجزه کرد استاترش نیلوووووو بخون

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.