2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خونه بیرون نرو پولات خرج نمیشه گلم 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
خب همون مایحتاج خونه رو بگیریم کم میاریم

آره واقعا پولا بی ارزش شدن من خودم زیاد نمیرم بیرون که چشمم چیز دیگه ای رو نگیره مایحتاجم همسرم میگیره

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

سر برج همه چی میگیریم واسه خونه فقط شیر و نان و میوه روزانه میخریم،پول قبض های برق و .... هم یه مبلغی کنار میزارم.گوشت و مرغ هم سربرج میگیریم خرج اضافی نمیکنیم ماهی دوسه بارم  شام بیرون میریم

یه دفتر چه حساب درست کن خب خرج هر روزتونو بنویسین البته ما اینکارو نمیکنیما ولی یکی از اقواممون دفترچه درست کرده خرج هر روز که مورد نیازه مینویسه خریداشونم هفته ای میکنن چیزای اضافی و زیادم نمیگیرن که خراب بشه خرج ماهانشونم حساب میکنن و یه سقفی برای خرجاشون مشخص میکنن که چقد خرج کنن که به حقوقشون بخوره اضافم بیاد

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
سر برج همه چی میگیریم واسه خونه فقط شیر و نان و میوه روزانه میخریم،پول قبض های برق و .... هم یه مبلغ ...

خب منم همین کارو میکنم ولی خب بچه داریم یه دفعه خدایی نکرده مریض میشه چیزی میخاد ولی دیگه پول نمیمونه ۱۵ روز به حقوق