2777
2789
عنوان

تامل...

655 بازدید | 53 پست

🌷آیا می دانید :

علت خدمات کاشت ناخن و مژه ولیفتینگ ها که با چسب انجام میشه ، اپیلاسیونهای بکینی و.. پرسینگ ها و... که به سرعت نور در حال افزایشه چیه ؟!

برای نابودی خانواده باید اول مادر خانواده رو از راه به در کرد .

آرایشگاه های ما الان دارن بین

🔸زن و طهارت و

🔹 زن و عبادت

فاصله میندازن ، اونا دارن

▪تو زمین دشمن بازی میکنن و البته

▪کاسبی خوبی هم دارن.

🔺چی به سر ِغسل های

▪حیض و

▪جنابت و

▪استحاضه و

▪نفاس این خانم های *ناخن کاشته* میاد؟

🔸اگر نطفه ای در حالی که غسل جنابت و حیض به گردنشون هست بسته بشه چی به سرِ اون بچه میاد؟

🔹تکلیف نمازهای قضا شده چی میشه؟

این واقعا درده...اینکه آرایشگاه های کوچه پس کوچه ها ی ما دارن تند تند با پکیج های آف خورده و تخفیفات زیاد این خدمات رو میدن و افراد بعضاً  *گول فتوا های ساختگی که به مراجع  نسبت داده اند* رو میخورن و ...

آرایشگرها از همون فتوای ساختگی استفاده کردن و گفتن مراجع گفتن به صورت جبیره ای وضو بگیرید

وجواب

*بنا براحتیاط واجب هر طور شده باید مانع برداشته شود و اگر اصلا امکانش وجود نداشته باشد باید تا وقتی که برداشتن مانع ممکن شود وضو بصورت جبیره ای انجام شود و بعد از برداشتن مانع تمامی نمازهای این مدت قضاش دوباره خوانده شود

🔹لطفا اگر احساس وظیفه می کنید نشر دهید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.