2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Max

و بل 

اما بل گرونه خیلیییییی عالیه😋

نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت: درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓  خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم من   پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑  علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣

ویولت

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

همه این ریملها فتیله ای شسته نمیشن خانوما

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

اسنس مشکی دارم کمی وقت شستن جوهری میشه ولی ب گند نمیکشه پا جشمو....ولی بورژا سرخابی کاملا فیتیله ایی و کمی سخت پاک میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.