2777
2789
عنوان

سرویس توالت کادو بدم؟

154 بازدید | 11 پست

خخخخ سلام دوستان مامانم کل سرویساشو با حیاطو ریخته بیرون داره کاشیاشو درس میکنه و دست و بالش خیلی خالی شده منم گفتم مامان از این سرویسا بگیر گف دیگه پول ندارم بعد تولد مامانم 17 بهمنه بنظرتون بد نیس من ازاونا بگیرم براش؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

پول بده خودش بگیره 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من😏 گفت چی🤨 گفتم سفططه نکن😕 گفت یبار دیگه بگو 😐 گفتم سسفطه نکن😶 خلاصه دوستیمو باهاش بهم زدم خیلی آدم پیگیری بود😑 .... چیه 😒 الان متوجه شدی کیَم یا بیشتر توضیح بدم 🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم خوبه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

چه اشكالي داره به نظرم خوشحال هم ميشه

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

اره چون خیلی خرج کرده پولم بدم بهش میدونم نمیگیره قسطاشو میده میخوام این و بگیرم ک بمونه بذاش چون همه چیش شیک شده اینم شیک باشه اون موقع شوهرم میگه هرکی بره دسشویی یادت تو میافته😂😂

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
خوبه اگه دوست داره

اره خوب دوس داره ولی خیلی براش خرج دراومده 400 تومن دیگه روشویشو دیواری میخواد بگیره قسطی میخواد بگیره بخاطر همین میدونم دلش میخواد بگیرم پس خوبه ؟

اره چون خیلی خرج کرده پولم بدم بهش میدونم نمیگیره قسطاشو میده میخوام این و بگیرم ک بمونه بذاش چون هم ...

چه اشکال داره یادت بیوفتن🤣🤣🤣اتفاقاً من دسشویی رو بیشتر از همه جای خونه دوست دارم خیلی به ادم آرامش میده😂😂😂

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........
اره واسش بگیر   خوشحال میشه حتما

پس همین کارو میکنم