2777
2789
عنوان

بچه باهوش

233 بازدید | 26 پست

خانما دختر من خیلی زود زبون باز کرد حالا ک ۱۹ ماهشه جمله بلده شعر چشم چشم کامل میخونه تاب تاب عباسی کامل بقیه شعرا دست  و پا شکسته بلده اذان ک میگه نماز میخونه حرکات نماز کامل انجام میده مداد یا خودکار درست مثل ما بزرگا میگیره و خیلی چیزا دیگه بنظرتون جایی هست ببرمش پیشرفت کنه ب هوشش اضاف شه چون خیلی با هوشه

اگه تهرانی برو مراکز استعداد یابی

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باهوشه 

فک کنم بهترین راهش اینه تو خونه خودت خیلی باهاش کار کنی حالا بازم پیگیر باش

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بنظرتون ب اینجور بچه میگن با هوش؟یا من این حسو دارم چون بچمه؟

پسر منم باهوشه

حالا نمیدونم از نظر من باهوشه یا واقعا😅

۱۸ ماهگی کل رنگا رو از حفظ بود حرف زدنش هم خیلی جلو بود نسبت به همسناش اینایی که گفتی رو هم مصل بچه شما بود

از ۲سال ونیم هم جمع و تفریق یاد گرفته

الان یک ماه و نیم دیگه ۳ ساله میشه در تلاشه خوندن یاد بگیره

هر ن شته ای رو میپرسه چی نوشته

یه سری رو یاد دادم ولی دوست ندارم زیاد جلو بره!

با اینکه میدونم جتی تو چند ماه میتونه خوندن یاد بگیره

ولی اگه این مراکز استعداد یابی و ... ببرم حس میکنم نمیتونه بچگی کنه😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خودت باهاش کار کن،ببین به چی بیشتر علاقه نشون میده اونو در اختیارش بذار،برنامه کودک به زبان انگلیسی بگیر تو خونه بزار چون الان بچس بیشتر میتونه یاد بگیره،مراکز استعداد یابی هم میتونی ببری اونم چند ماه میگن باید بیاریش بعد نتیجه رو بهت میگن

دختر منم همینه ولی شهر ما چیزی نداره اگه تهرانی ببر مرکز رویش طلایی کودکان خودشون مهد و اینا دارن آموزشای هدفمند ولی به صورت بازی من از بسته هاشون دارم استفاده میکنم ولی چون من مث مربی هاشون مساط به قواعدشون نیستم احساس میکنم اونطور که باید پیش نمیرم ولی بازم راضیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم