2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد ذات

182 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

من تازه اومدم توی نی نی سایت 

خیلی دلم گرفته از دست مادر شوهر و کلا اقوام شوهرم.البته همه مشکلات به خود شوهرم ربط داره که نمیتونه درست مدیریت کنه و همیشه حق رو به خونوادش میده 

مادرشوهرم خیلی بدذات و بدجنسه .توی همه کارهام دخالت میکنه و نظر میده 

فقط فکر پوله .در صورتیکه از سر و گردنش همیشه طلا آویزونه

اسم دخمل منو رو کاربریت گذاشتی که، 😀آدریانا ،عضویتت مبارک 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه اینقدر بدجنسن .اولاش احترام میذاشتم بهش هیچی نمیگفتم ولی الان دیگه خستم کرده جوابشو میدم

من که خیلی شیک بهش گفتم وقتی پسرت دیه خونس بیا بعد دیدم آدم نشد گفتم دیه نیا

هیچ
من که خیلی شیک بهش گفتم وقتی پسرت دیه خونس بیا بعد دیدم آدم نشد گفتم دیه نیا

مال من مثلا راه دوره ولی از همونجا کارش رو میکنه .بچه دار شدم نه شوهرم برام کادو خرید نه پدر و مادرش .۳ روز بعد 

اومدن دیدن بچم بعد پول رو کارت به کارت کردن گفتن وقت نشد چیزی بخریم 😐

مال من مثلا راه دوره ولی از همونجا کارش رو میکنه .بچه دار شدم نه شوهرم برام کادو خرید نه پدر و مادرش ...

🤣🤣🤣 حداقل پول دادند

من که نزدیکه سه تا کوچه اونور تر برا عروسی پاتختی ندادند 

خیلیم فوزوله پول پاتختیم برد در صورتیکه هزار تومن خرجم نکرداهی میومد ساعت 7 صبخ خونه چرا تا الان میخوابی چرا این اینجوره چرا اون اونجوره چرا اینو می‌خریم چرا اونو می‌خریم چرا اینو میخورین چرا اونو میخورین هر چیم به مزاقش خوب نبود کاری می‌کرد دعوا بندازه بینمون بعد میگفت الان نزنش مردم دیدند من اومدم اینجا بذار من که. رفتم 😐 زنیکه عجوزه 

خیلی دلم میخواد عذاب بکشه 

الانم همش تو فکرم بچه که بیارم چی میخواد کادو بدد😐

اگه غیره طلا داد جلو چشاش ميندازم سطل آشغال 😐

هیچ
🤣🤣🤣 حداقل پول دادند من که نزدیکه سه تا کوچه اونور تر برا عروسی پاتختی ندادند  خیلیم فوز ...

منکه واگذارش کردم به خدا .گفتم انشالله سر دخترشون بیاد .یه خانواده مثل خودشون گیر دخترشون بیاد