2777
2789

خانما دختر من ۱۵ماهست سرماخورده بود تبش نمیومد پایین برای همین شیاف دکتر داده بود استفاده کردم الان اونا اسهالش کردن پاهاش و واژنش سوخته بنظرتون چی بزنم خیلی زود خوب میشه ؟و اینکه برای قطع اسهالش دارویی چیزی میدونین؟کته ماست و موز اینا فایده نکرد خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

همم شربت آنتی بیوتیک ک دکتر داده اونو براش استفاده میکنم امکان داره اون شربتو قطع کنم اسهالش خوب بشه؟

فرزادم دنیای من😍🥰

اینجایی که ما هستیم کَلگ میدن،میگن خیلی خوبه

مثل نونه ولی با آرد بلوط میپزن،خودشم نپخته باشه خوبه

نمیدونم اونجا که هستی هست یا نه

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

برا سوختگی پماد تریامسینولون ان ان و هیدروکورتیزون با پماد تالک فیروز سه تاشو باهم بزن مرتب بشورش و از دستمال مرطوب اصلا استفاده نکن زود ب زود عوضش کن

برا اسهالشم پودر کیدی لاکت رو با اب یا شیرش قاطی کن یا قطره بیبی کر بهش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتریموکسازول برا اسهالش 

پماد کلوتریمازول برا سوختگی

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
برا سوختگی پماد تریامسینولون ان ان و هیدروکورتیزون با پماد تالک فیروز سه تاشو باهم بزن مرتب بشورش و ...

دیشب ی بار تریامسینولون ان ان زدم ولی دوباره نزدم ترسیدم گفتم ضرر اینا داره.همیشه میشورمش عزیزم

ولی بازم خیلی ممنون بابت راهنماییت اینایی ک گفتی واقعا قط می‌کنه اسهالو؟

فرزادم دنیای من😍🥰
دیشب ی بار تریامسینولون ان ان زدم ولی دوباره نزدم ترسیدم گفتم ضرر اینا داره.همیشه میشورمش عزیزم ولی ...

اره عزیزم من پسرم15ماهشه بهش کیدی لاکت میدم دو سه بار قطع میشه پمادا هم هیچ ضرری نداره مطمئن باش

عزیزم کرم زینک اکساید فیروزه عالیه من واسه دخترم همیشه میزنم..رو پوشکشم محافظ کهنه بزار ک با پوشک تماس مستقیم نداشته باشه اگرم تو جاش میمونه سعی کن زیاد بازش بزاری

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!
اره عزیزم من پسرم15ماهشه بهش کیدی لاکت میدم دو سه بار قطع میشه پمادا هم هیچ ضرری نداره مطمئن باش

کیدی لاکت پودره؟چطوری میدین بهش؟خیلی ممنونم گلم😍ببخش اینهمه سوال میپرسم🤭

فرزادم دنیای من😍🥰
عزیزم کرم زینک اکساید فیروزه عالیه من واسه دخترم همیشه میزنم..رو پوشکشم محافظ کهنه بزار ک با پوشک تم ...

واااای کل خونه رو دور میزنه دیشب بازش گذاشتم بخابونمش زود پاشد رفت دوبار دستشویی کرد

فرزادم دنیای من😍🥰