2777
2789
میدانی چه بکن ببرش اگه کرمانشاهی ببرش تجت نظر دکتر قاسمی خیلی خوبه رشد مکنه. من دخترم خیلی کوتاه بود ...

نه کرمانشاه نیستم کرجم دکتر قاسمیم خالم پسرشه میبره ولی فایده نداشته زیاد تازه هورمون رشدم براش زد خالم گفت فقط دست وپاشه بزرگ کرد .اینجا دکتر بردمش زیاد بخدا دیگه به دکترام اطمینان ندارم هی میگم یه متخصص گوارش کودکان ببرم ولی اونقد دکترا بدرد نخورن دلم نمخاد دیگه هیچ جا ببرمش

چه دارویی؟ میشه شماره این دکتر رو بدی؟

داروی آل ارژنین و شربت استوکر داد به بچم که هیچ ضرری ندارن واسه قد و استخوان خوبه . دخترم از بهار تا حالا ۱۲ سانت رشد کرده ولی بشدت لاغره ۳ سالو ۴ ماهشه ۹۸ سانته ولی ۱۲ و ۴۰۰ وزنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم 167 برای زن خوبه شوهرم 170متوسطه فامیل شوهرم قدشون بلند نیست زیاد متاسفانه ارثش رو داره

آها پس شما قدت خوبه من ۱۶۰شوهرمم ۱۸۰قدش ولی هم خانوده پدریم هم مادریم قدشون بلنده خونواده شوهرمم بد نیستن 

نه کرمانشاه نیستم کرجم دکتر قاسمیم خالم پسرشه میبره ولی فایده نداشته زیاد تازه هورمون رشدم براش زد خ ...

اها عیب نداره. من هورمون رشد نداد به بچم به کسایی میده که نزدیک بلوغشانه. تو یکاری کن یه شربت استوکر بگیر با یه بسته قرض ال آرژنین ۵۰۰ روزی یکی شب به شب بده به بچت مرتب بده بعد ۴ ماه تغیرشو میبینی . کاملا بی ضرر هست منم همینو به بچم دادم خیلی عالی بود 

من کلا مخالفم داروهای شیمیای هستم عوارص دارن  شما میتونیدپودر سنجد و کنجد هروز با ی لیوان شیر ...

ممنون ازت عزیزم بخدا اینقد این بد غذاست منو دیونه کرده ولی حتما این چیزایی که شما گفتید بهش میدم توکل بخدا

اها عیب نداره. من هورمون رشد نداد به بچم به کسایی میده که نزدیک بلوغشانه. تو یکاری کن یه شربت استوکر ...

شربت استوکر دادم ولابد نبود یه دوره  ۱سانت قد کشید آرژنینم خریدم دادم بهش انگار این بچه هیچی روش کار نمیکنه

داروی آل ارژنین و شربت استوکر داد به بچم که هیچ ضرری ندارن واسه قد و استخوان خوبه . دخترم از بهار تا ...

ماشالا هم قدش خوبه هم وزنش ایراد روش نذار خدارو شکر کن حالا بگو ببینم این داروهارو چه مدت بدم بهش بخدا بردمس فوق تخصص غدد کودکان ورداست بهش یه شربت سانستول داد وقت بود عیبیم بذارن رو بچم بگن کم کاری تیرو یید داره اصلا اینجا دکتراش دو زار نمی ارزن