2777
2789

بچه‌ها یه کاربر بود که خیلی باسلیقه بودو عکس غذاهاش خونه اشو میزاشت کی تاپیکش رو میدونه کجاست هرکی هم عکس گزاشته بیاد تا ببینم تازه عروسم و میخوام یه تغییری تو زندگیم بدم و خیلی باسلیقه بشم در ضمن کمی خوش سلیقه ام و شوهرمم دوس داره وقتی تزئین میکنم ایده های عکس دار تونو پزیرا هستیم بیاین کدبانوها

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت فراوونه این چیزا من که درگیر خانه تکانی هستم اگه خونه موکت بهم ریخته حالت رو خوب میکنه بفرستم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خخ خب خودتون بزارین فیض ببریم عاشق عکسای تزئینی و با سلیقه کدبانو هام

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
😐😐😐😐این شکلک واسه همه ی اون بالاییاست😂😂😂

کیف میکنی چقدر باسلیقه داریم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تو نت فراوونه این چیزا من که درگیر خانه تکانی هستم اگه خونه موکت بهم ریخته حالت رو خوب میکنه بفرستم

عه شروع کردی منم بالای کمد دیواریمو مرتب کردم بقیه اشو گزاشتم اسفند میگم شروع کنم یا نه زود نیس راستی عکس بزار خسته هم نباشی😘

تزئینی مثل چی؟  من یه روتختی بافتم بزارم عکسشو؟🙄

هر چی غذا بافتنی خونه داری همشششش