2777
2789
عنوان

جوش مويي ناحيه تناسلي تو رو خدااا كمك

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 26 پست
عضو شدی همچین سوال چندشی کنی

واا خب مشكل برام پيش اومده ببخش قبلش ازت اجازه نگرفتم☹️

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم زیر بغلم دراومده بود.شوهرم باموچین درش اورد😩

بعدش دوباره بزرگتر نشد مال من بدتر شد الان نميتونم راه برم

من يه ماه پيش ليزر الكس نابلكس كردم بعدش پريود شدم بعد از پريود متوجه يه جوش مانندي شدم كه سفيد بود ...

درد داره ولی کیف داره😏

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

اخه من پرسيدم ميگن جراحي ميخواد😭😭 من ميترسم بد جاييمه  الان گنده تر شده☹️ 

برو دوباره دکتر، معمولا میگن جوش ها رو دست نزنی که بدتر نشه

ولی منم نمیتونم!

چند سال پیش، یه جوش پایین تر از زیر بغل زده بود، که هی بزرگتر شد! رفتم دکتر یه قرص داد ولی خوب که نشد! خیلی بزرگ و چرکی شده بود!!

دکتر گفت اگه هم چرک ها اومد بیرون تمیزش کن که اخر خودم دست به کار شد! وای وحشتناک بود ولی خوب شد!

برو دوباره دکتر، معمولا میگن جوش ها رو دست نزنی که بدتر نشه ولی منم نمیتونم! چند سال پیش، یه جوش پ ...

اره رفتم عزيزم دوتا دكتر رفتم يكي گفت شبيه زگيله من گفتم اخه من رابطه نداشتم كلي ترسوندم دومي هم پماد داد دوتا  ولي فايده نكرد ...منم خودم تركوندمش قبلش خيلي كوچيك بود الان اندازه يه نخود شده😐☹️ دستكاريش كردم

خودت سوزنو داغ کن درش بیار هیچی نمیشه مال استفاده از اپیلیدیه  چون درش نیاری بدتر میشه

عزيزم من بعدش پماد انتي بيوتيك زدم چون باز پريود شدم ترسيدم عفونت كنه ولي با وجود زدن مرتب الكل روش و پماد انتي بيوتيكي باز  چرك كرد اپيليدي اصلا استفاده نميكنم فقط ليزر و پودر موبر