2777
2789

قبلش میگم خواهشا تعصبی به قضیه نگاه نکنین .ما چند سال پیش خانوادگی تو شهر ساری زندگی میکردیم منو برادرم اونجا زبون باز کردیم پدرو مادرمون باهامون فارسی صحبت کردن بعدها برگشتیم به شهر خودمون ولی همچنان داشتیم با همدیگه فارسی صحبت میکردیم و کاملا عادت کرده بودیم.هر بار خواستم ترکی صحبت کنم خوب بلد نبودم انقدر مسخرم کردن که منصرف شدم.حالا من سالهاست ازدواج کردم و دو تا بچه دارم و تا وقتی مجبور نشم ترکی صحبت نمیکنم چون خوب بلد نیستم. تو مهمونیها و مجالس بعضیا دلمو میشکونن و فکر میکنن اگه تحقیرم کنن مشکل من حل میشه خیلی اعصابم خورده همین دیروز پنج شش نفر واسه این مشکلم تیکه پروندن و خودشونو خالی کردن. فکر میکنم فقط من تو دنیا این مشکل رو دارم😔😔😔😔

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بلد نیستم چون باهام حرف نزدن یاد نگرفتم پسر دایی پنج سالم بیشتر از من بلده😂

چند سالتونه عزیزم. منم پسرم خیلی از من بهتر حرف میزنه الان که بچه هام دارن بزرگ میشن مشکلم هم داره بزرگتر میشه😢

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

من نمیدونم این چه تعصبیه (بعضیا) رو زبونشون دارن!یه دفعه تاپیک زدم گفتم ترکی استانبولی سخته واسم گزارش زدن یه عده هم فکر کردن توهینه میخواستن ثابت کنن فارسی سخت تره!!!    

مشکل از شما نیست عزیزم مشکلت از بی فرهنگیه اطرافیانتونه همین که دو تا زبون صحبت میکنید جای تحسین داره دیگه لهجه مهم نیست

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
ولشون کن بابا چه ناراحت شدنی بیخودمیگن هرچی میگن. تو حرف بزن توخونه بیشتر ترکی صحبت کنین که روون بش ...

بخدا خیلی دارم تلاش میکنم اگه قبلش فکر کنم میتونم جملات خوبی بگم ولی وقتی دارم با کسی گپ میزنم خیلی مشکل دارم 

بخدا خیلی دارم تلاش میکنم اگه قبلش فکر کنم میتونم جملات خوبی بگم ولی وقتی دارم با کسی گپ میزنم خیلی ...

تمرین کن تو خونه با بچه ها وخانوادت ترکی حرف بزن حتما راه مبفتی تو فقط اعتمادبه نفس نداری تو این زمینه وگرنه هم بلدی هم میتونی..

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍